Age of Empires III

Age of Empires III kép

Az Age of Empires 3. része eszméletlen, hihetetlen és iszonyat durva újításokat fog bevezetni a stratégiai játékok világába. Első és legszembetűnőbb a gyönyörű grafika, valamint a játékban lévő fizika, mely nagyon brutális újdonság egy RTS-ben. Még az FPS-ek is megirigyelhetnék, ahogy egy lövészsor felrobban és az emberek az égtájak minden irányába repkednek. Brilliáns. A történet az Age of 2 után veszi fel a szálat, amikoris megkezdődnek a kolonizálások, gyarmatosítások, felfedezések az "Új Világ" felé..


Az Age of Empires III: Definitive Edition a gamescomon is feltűnhet

Hír | 2020.08.25 18:38

Az Age of Empires III: Definitive Edition fejlesztői egy titokzatos utalást tettek arra, hogy a közelgő gamescom 2020 eseményen szeretnének bejelenteni valami fontosat.

Ez az Age of Empires mod megeleveníti A Gyűrűk Ura csatáit

Hír | 2018.02.02 13:24

Évek óta csendben készülget egy mod mind felett. A Wars of Middle-earth célja, hogy 14 frakciót és csempésszen a játékba az ismert fantasy világból.

Age of Empires III: Complete Collection közeleg

Hír | 2009.09.08 13:17

A Microsoft egy csomagban kínálja megvételre a teljes Age of Empires III kollekciót.

Age of Empires - Nem ér véget a sorozat!

Hír | 2008.09.11 12:47

Az Ensemble Studios jövőre tervezett bezárásával nem ér véget a "Birodalmak kora", számíthatunk még folytatásokra.

A Microsoft szélnek ereszti az Age of Empires fejlesztőit!

Hír | 2008.09.10 07:50

Tegnap csak pletyka volt, ma már bizonyosság, a Halo Wars-on dolgozó Ensemble Studios bezárása mellett döntöttek.

[PATCH] Age of Empires III

Hír | 2006.09.19 09:12

Új javítás érkezett az Age of Empires III című történelmi valós idejű stratégiai játékhoz.

[PATCH] Age of Empires III

Hír | 2006.08.02 10:02

Megérkeztek az előre beígért Age of Empires III című történelmi valós idejű stratégiai játék új javítócsomagja, amely az angol, európai és brazil kiadásokhoz használható. Az 1.08-as verziójú patch megváltoztatja a Quick Search és Power Ratings funkciókat, kiegyenlíti az erőviszonyokat, és néhány egyéb multiplayer módosítást is eszközöl. A magyar kiadáshoz való javítást innen, az angol verziót pedig innen lehet letölteni.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)