Enemy Front

Enemy Front kép

A Black dizájnere és a City Interactive közös erővel repít vissza minket a második világégés idejére - vagyis annak kisebb, méltatlanul elfeledett ütközeteibe - egy amerikai haditudósító képében, hogy az egykoron virágkorukat élő második világháborús FPS-ek újfent népszerűek legyenek a CryEngine 3 grafikus motorral készült Enemy Front által. Ebben a sandbox lövöldében a küldetéseket négyfajta stílusban is teljesíthetjük: az agresszív módszerrel nekironthatunk az ellenfeleknek nem foglalkozva a következményekkel, lopakodva elvághatjuk az őrök nyakát vagy élő pajzsként használhatjuk őket, mesterlövészként leginkább távolról machinálhatunk, míg szabotőrként robbanószereket helyezhetünk el mindenhol.


Enemy Front teszt - és megint nácik a célkeresztben

Teszt | 2014.08.20 21:05

A City Interactive finoman szólva sem recept a sikerre, de az Enemy Front is mehet a süllyesztőbe?

Enemy Front - egymással szemben a lövészárokban (videó)

Hír | 2014.06.04 12:36

A CI Games a második világháborús FPS-ek reneszánszát szeretné elhozni az Enemy Front kiadásával, ehhez persze egy jó multi is kell. Megnézzük ez milyen lesz.

Enemy Front előzetes - jön a 2. világháborús FPS-ek reneszánsza?

Hír | 2014.05.30 21:20

A CI Games megpróbálja újból divatba hozni a második világháborús FPS-eket az Enemy Front segítségével. Sikerülhet nekik?

Enemy Front - náci katonát élő pajzsnak

Hír | 2014.05.06 21:40

Több játékstílust is követhetünk majd a 2. világháborús lövöldében.

Enemy Front - ki mondta, hogy nem kell több második világháborús FPS?!

Hír | 2014.03.28 10:01

Emlékeztek még egy évtizeddel ezelőtt mekkora hype volt a világháborús lövölde? Na, akkor most visszatérünk egy kicsit a sokadik hőskorba.

Enemy Front - 2014 tavaszán érkezik

Hír | 2013.09.01 11:30

A 2011-ben bejelentett Enemy Front kis céges para után végre tovább készül a City Interactive égisze alatt. Lehet ismét várni.

Enemy Front - CryEngine 3-mal a második világháborúba

Hír | 2011.11.18 20:13

A Black dizájnere és a City Interactive közös erővel repít vissza bennünket a nyugati frontra.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)