Sniper Elite 3

Sniper Elite 3 kép

Egy rövid kitérőt követően - ez volt a Sniper Elite: Nazi Zombie Army - az 505 Games visszatért a fő szériához a Sniper Elite 3 képében. A játékban eg amerikai OSS ügynököt, bizonyos Karl Fairburne-t irányítunk, aki a második világháború alatt az Észak-Afrikában állomásozó németek vonalai mögé kíván beszivárogni és keresztbe tenni Rommel tábornok terveinek. A Sniper Elite 3 legfontosabb újítása a sandbox játékmenet bevezetése, melynek köszönhetően nagyobb szabadságot kapunk a feladatok teljesítésében, mint az eddigi részekben összesen. Visszatér az X-Ray Kill Cam funkció is, amely a találatok látványos becsapódására és annak következményeire fókuszál.


Sniper Elite 3 - mit tud a coop és a multi? (videó)

Hír | 2014.04.10 21:01

Megérkezett a játék fejlesztőinek következő videós beszámolója, amiben bemutatják, miért fogjuk imádni a coop és a multiplayer módokat.

Sniper Elite 3 - Hitler visszatér, rendhagyó cuccok a gyűjtőiben

Hír | 2014.03.06 07:24

Úgy tűnik, Hitler meggyilkolása amolyan hagyománnyá vált a Rebellionnál. A Sniper Elite V2 után a Sniper Elite 3 előrendelői egy újabb helyzetben oldhatnak meg egy igen kellemetlen problémát.

Sniper Elite 3 - Xbox One-ra nehezebb fejleszteni

Hír | 2014.02.10 18:13

A Rebellion fejlesztői elmondták, milyen problémákkal kell szembenéznie annak, aki a Microsoft új konzolját is célba szeretné venni.

Sniper Elite 3 - odacsapnak az első gameplay-ek

Hír | 2014.02.06 18:30

Két játékmenet videó és egy rakás új kép érkezett a Sniper Elite sorozat harmadik részéhez. Fröcsögő agyvelő, robbanások és izgalmas helyzetek, szóval csak amit elvárunk.

Sniper Elite 3 - így fest a next-gen agyvelő

Hír | 2013.12.20 07:20

Befutott egy friss trailer a sorozat legújabb részéhez. A golyókövetés megmaradt, és durvább mint valaha.

Sniper Elite 3 - az első videó Afrikából

Hír | 2013.10.01 20:00

A Sniper Elite sorozat következő részének első hivatalos videójára hónapok óta várunk. Most megjött de nem maradt túl sokáig.

Sniper Elite 3 - bejelentve újgenerációs konzolokra is

Hír | 2013.03.14 15:30

Az 505 Games nagy híre a napra, hogy már javában készül a Sniper Elite sorozat harmadik része.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)