Sonic Generations

Sonic Generations kép

A Sonic Generations Xbox 360-ra, PC-re és PlayStation 3-ra is megjelenik, a széria egy különleges részével találkozhatunk, amely nem csak a rajongókat, de az újonnan érkezőket is hosszú órákra a képernyő elé szegezi. Két világ, két korszak, két Sonic- ez jellemzi majd a játékmenetet, vagyis a klasszikus Sega hangulattal, és a modernebb, 3D-s Sonic játékok világával is találkozhatunk majd, így tehát a játék sok érdekességet ígér kezdőknek és keményvonalas Sonic-rajongóknak egyaránt. Ráadásul a kiadó bejelentése szerint az eredeti Sonic the Hedgehog (Megadrive) játék is helyet kap a lemezen.


Sonic, Mario, Doctor Who és Tetris remix egy videóban

Hír | 2013.03.20 19:00

Az elmúlt 35 év játékzenéiből hallgathatunk meg egy összeállítást, olyan sztárokkal kiegészülve, mint Lana Del Rey, David Bowie és Michael Jackson.

Új Sonic játék készül - új konzolokra is

Hír | 2013.01.24 11:55

Február 2-án lesz megint Hedgehog Day, a SEGA kedvenc ünnepe, a pletykák szerint most egy új Sonic játékkal ünneplik. Új konzolgeneráció is jöhet.

Sonic Generations: a klasszikus Sonic játékot is kapjuk mellé

Hír | 2011.10.25 11:24

Már csak pár nap, és visszatér a Sega legnagyobb ikonja, ráadásul a cég még most is képes új meglepetésekkel szolgálni.

Sonic Generations - újabb demó holnapután + trailer

Hír | 2011.10.17 19:58

A türelmetlen játékosok október 19-én próbálhatják ki másodszor a legújabb Sonic játékot.

Sonic Generations - jön PC-re is

Hír | 2011.10.11 18:08

A SEGA kiadta a Sonic Generations rendszerkövetelményeit, amivel megerősítette a PC-s verzió érkezését.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)