The Talos Principle

The Talos Principle kép

A Serious Sam szériáról ismert Croteam által fejlesztett és a Devolver Digital kiadásában megjelent The Talops Principle egy első személyű nézetes logikai játék. Elsődleges feladatunk a három területre osztott játéktérről kijutni, amit különféle feladványok teljesítésével tehetünk meg, miközben el kell kerülnünk a pályán köröző drónokat és falra szerelt lövegeket. A The Talos Principle játékmenetében főhősünk egy névtelen android, akivel a történetet a feladványok megoldásával továbbá előző kalandorok által a falon hagyott QR kódok segítségével görgethetjük előre, mindezt egy nagy adag filozófiával megspékelve.


The Talos Principle, Into the Dead 2 - a legjobb mobiljátékok a héten

Hír | 2017.10.15 10:48

Egy újabb sétaszimulátor érkezett iOS-re és Androidra, sok egyéb érdekesség kíséretében.

The Talos Principle - Xbox One-ra is jöhet?

Hír | 2015.08.18 11:22

A Croteam csodája lehet, hogy ellátogat a Microsoft konzoljára is, derült ki az ESRB listájából.

The Talos Principle - megvan a PS4-es megjelenési dátum

Hír | 2015.07.31 16:39

A The Talos Principle egy Deluxe kiadással fog befutni a PlayStation 4-re, és a mai bejelentés alapján előbb jön, mint hittük.

The Talos Principle: The Road to Gehenna - még ebben a hónapban megjelenik

Hír | 2015.07.10 09:55

Ha nagyon hiányolnátok a The Talos Principle nyakatekert fejtörőit, akkor van minek örülni, ugyanis megtudtuk, mikor érkezik a The Road to Gehenna kiegészítő.

The Talos Principle - DLC-ben tér vissza Serious Sam, egy darabig ingyen

Hír | 2015.04.02 18:41

A Croteam akármennyire is egy komoly, filozofikus játékot csinált a The Talos Principle-ből, nem okoz gondot visszatérniük kicsit a poénosabb gyökereikhez.

The Talos Principle: Road to Gehenna - tavasszal jön a kiegészítő

Hír | 2015.03.24 19:52

A Serious Sam alkotóinak zseniális játéka, a The Talos Principle hamarosan megkapja első kiegészítőjét, amelyben új kalandok és izgalmas fejtörők várnak minket.

The Talos Principle - így született a játék, aminek nem kellene léteznie

Hír | 2015.03.05 10:47

A Croteam maga is úgy gondolja, hogy a The Talos Principle idegen tőlük, de nagyon boldogok, hogy a Serious Sam 4-fegyverből végül egy teljes játék jött létre.

The Talos Principle teszt - az élet, a világmindenség, meg minden

Teszt | 2015.02.14 17:39

A Serious Sam játékok fejlesztőcsapata most valami egészen mással, egy Portalra hajazó logikai mókázással jelentkezett, amit megspékelt egy kis filozófiával is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)