Hirdetés

Hírek

Men of Valor site

2003.05.26 21:35

Elindult a Men of Valor: Vietnam weboldala! És hogy ez miért is ilyen "hűdenagyonszuper"? Leginkább azért, mert egy olyan játékról van szó, ami valószínűleg akkorát fog aratni mint anno a MoH:AA. Erre a 2015 neve a garancia, ugyanis azt is ők készítették. A honlapon némi infó mellet találhattok pár új screnshotot is. Az oldalt egészen pontosan itt helyezték el.

DodgeBall UT mod 1.1

2003.05.26 18:10

Elkészült a DodgeBall nevű, UT 2003 mod 1.1-es verziószámú darabja. A hibák javítása mellett új pályák is belekerültek, de a részletes leírást az újításokról, megtalálod a hivatalos oldalon, vagyis itt. Magát a fájlt pedig itt találod.

UTV 2003 Beta

2003.05.26 17:50

Egy kis érdekesség az Unreal Tournament 2003 kedvelőinek. Megérkezett az első publikus beta változata az UTV 2003 nevezetű kis proxy szervernek. Ennek segítségével egy csomó játékos csatlakozhat egy adott meccshez (nézőként) a nélkül, hogy komolyabb sávszélességet rabolnának. Ha esetleg tudsz futtatni UT szervert, szerintem próbáld ki. Itt minden részletet megtalálhatsz, magát a progit pedig itt találhatod meg.

[MOVIE] A napi duó

2003.05.26 17:42

Az E3 még mindig visszaköszön, hiszen még mindig szivárognak a show helyszínén mutogatott animációk. Ezúttal a Buka Entertainment osztotta két játékának mozgóképeit. Az egyik a Battle Mages nevezetű RTS/RPG, a másik pedig a Fair Strike (akció-helikopteres szimulátor). Ha megszemlélnéd bármelyiket, csak alant kell kattannod.

 • Battle Mages
 • Fair Strike

 • 'Napot...

  2003.05.26 17:36

  Üdv mindenkinek. A nagy, hétvégi uborkaszezon újfent ráveti árnyékát kedvenc hétfőnkre. Alapból elég nehézkesen indult ez a mai nap, és tovább nehezíti a felvilágosodásunkat, hogy még a játékhírek is eléggé...hmmm hiányosak :( Azért amíg felkutatok némi digitális mannát, olvassgassátok el a napi viccecskét:

  Orvos a beteghez: - Van egy jó és egy rossz hírem. - Kezdje a rosszal, doktor úr! - Önnek Alzheimer kórja van. - Te jó ég! És mi a jó hír? - Hazamehet és elfelejtheti az egészet. - És mi a rossz hír?

  Cerkák a mélyponton!

  2003.05.26 13:59

  Az Intel tovább folytatja az olcsó kategóriás Celeron processzorok árainak mérséklését. A 2.4 GHz-es változat 103 dollár helyett, már csak 80-ba, a 2.2 GHz-es 83 helyett, csak 74 dollárba kerül. Az alacsonyabb órajelű 1.7-2 GHZ-es cerkák ára 54-69 dollár körül mozog. Úgy látszik, lassan kezdődik a nyári mélyrepülés...

  IGI 2 pálya

  2003.05.25 12:27

  A Codmasters kiadott egy új mappot az IGI2: Covert Strike játékához. Az új pálya csak többjátékos módban megy, és DockSide névre hallgat (gondolom senkinek sem kell mondanom, hogy kikötőben játszódik). Akit érdekel ez a stuff, az innen letöltheti.

  [PATCH] Özön

  2003.05.25 12:16

  A patch minden játék életében fontos szerepet tölt be. Ha sok van belőle, akkor az a baj (mert örökké rakosgatni kell), ha kevés van, akkor az (mert nem javítják a hibákat). Summa summarum: ha van, akkor nem véletlen, és fel kell rakni. Most épp 3 játékhoz érkezett: az Empire of Magic-hez, a Tiger Woods PGA Tour 2003-hoz és a Lethal Dreams: Circle of Fate-hez.

  'Reggelt...

  2003.05.25 12:04

  Szép jó reggelt mindenkinek! Ismét egy szép napra ébredtünk. Tudom, hogy most hivatalosan nem reggel van, de én most ébredtem fel (a többi "rendes" emberrel együtt), szóval nem kell leszúrni, hogy nem ismerem a napszakokat, és ráadásul túl hosszú mondatot írtam ebbe a hírbe. Nemsoká megérkezik az a kevéske hír ami akadt (hiszen vasárnap mindig kevés a hír), addig is itt a jól kiérdemelt vicc:

  - Drágám, mondjál nekem valami szépet! - kéri a feleség a férjétől. - Olyanok a fogaid, mint a csillagok... - Jaj, édesem, ennél szebb bókot életemben nem hallottam. Folytasd! - ...sárgák és messze vannak egymástól.

  Királyi csemege

  2003.05.24 11:19

  Az E3as "maradék" söprögetése közben felbukkant a The Lord of the Rings: the Return of the King is. Egy szépséges honlappal (amiről Zero nagyon hiányolja a PCs logot, reméljük csak véletlen nincs ott) és egy vadonás új trailerel, amit azonnal le is tölthettek a 3DGamersről.

  FFXI beta hírek

  2003.05.24 10:45

  A Gamespydaily szállított némi infót a Final Fantasy XI beta változatáról. Úgy tűnik, hogy a Square Enix USA már kiválasztott a PS1-es , és néhány további tesztelő emberkéket. Ez azt jelenti, hogy rövidesen a PC-seket is értesíteni fogják a részletekről. Ha jelentkeztél a tesztre, lassan kezdhetsz magadnak szorítani :)

  Top 20-ak áprilisa

  2003.05.24 10:44

  Az eheti 10-es lista mellé egy havi 20-as is csatlakozott. Újfent az amerikaik vásárlási szokásairól kaphatunk képet, ha megszemléljük a 2003-as áprilisi szórást: 1. Delta Force Black Hawk Down - Nova Logic 2. Command & Conquer: Generals - Electronic Arts 3. The Sims Deluxe - Electronic Arts 4. The Sims: Unleashed - Electronic Arts 5. Battlefield 1942 - Electronic Arts 6. Zoo Tycoon - Microsoft 7. CSI: Crime Scene Investigation - Ubisoft 8. Warcraft III: Reign Of Chaos - Vivendi Universal 9. Diablo 2 - Vivendi Universal 10. Mall Tycoon - Take 2 Interactive 11. Battlefield 1942: Road To Rome - Electronic Arts 12. Sim City 4 - Electronic Arts 13. Harry Potter 2 - Electronic Arts 14. Shadowbane - Ubisoft 15. Roller Coaster Tycoon 2 - Atari 16. Freelancer - Microsoft 17. Rainbow Six 3: Raven Shield - Ubisoft 18. Splinter Cell - Ubisoft 19. AOE2: Age of Kings - Microsoft 20. Backyard Baseball 2003 - Atari

  NVIDIA vs. Futuremark

  2003.05.24 10:44

  Újabb fejezetéshez érkezett az NVIDIA, és a 3DMark-kot megalkotó Futuremark harca. A szoftverfejlesztő állítás szerint a chipgyártó legújabb drivereibe is több csalást rejtett, melyek elősegítik termékeit, hogy a tesztprogram közel 25%-kal jobb eredményeket jelezzen, mint amire a kártya valóban képes. Az NVIDIA ezzel szemben azt állítja, hogy mivel menet közben ki kellett szálniuk a fejlesztésekből, a Futuremark szándékosan úgy akarja beállítani termékeit, hogy azok nagyon rosszak. Egyelőre nem tudhatjuk, hogy mi az igazság, de az is lehet, hogy sohasem tudjuk meg...

  Top 10-ek hete

  2003.05.24 10:31

  Megérkeztek a legfrissebb Top 10-es, amerikai eladási adatok. Nem semmi, hogy a Delta Force-nak sikerült visszakerülnie az első helyre... Ez eleddig talán csaka Sims játékoknak sikerült! 1. Delta Force Black Hawk Down - Nova Logic 2. Command & Conquer: Generals - Electronic Arts 3. The Sims Deluxe - Electronic Arts 4. Sim City 4 - Electronic Arts 5. The Sims: Unleashed - Electronic Arts 6. Battlefield 1942 - Electronic Arts 7. CSI: Crime Scene Investigation - Ubisoft 8. Diablo 2 - Vivendi Universal 9. MS Zoo Tycoon Microsoft 10. Medal Of Honor: AA - Electronic Arts

  [MOVIE] E3-as hagyaték

  2003.05.24 10:02

  Több nappal az E3 után is özönlenek még a show területén mutogatott animációk. Ezek újabb hadát alant találhatjátok.

 • Crystal Key 2 A Earthlight Productions kalandjátékának folytatása idén októberben érkezik. Addigis némi renderelt jelenet a stílus kedvelőinek.
 • Cypher Az egykori Traitor's Gate folytatásán már egy jó ideje munkálkodik a 258 Productions. Ha minden jól megy, idén már napvilágot is lát. Addigis egy kis ízelítő.
 • Egyptian Prophecy Kalandjáték kedvelőknek már csak októberig kell várniuk a Pharao megmentésének legújabb kalandjaira.
 • Forever Worlds A Hexagon Entertainment FPS kalanjátékából láthatunk némi CGI jelenetet
 • Perimeter A K-D LAB már vagy jó két éve dolgozik ezen a különleges stratégiai játékon. Egyedi ötletének középpontjában a terraformálás áll, melynek köszönhtően szabadon alakíthatjuk a csatamezőt. Kukkantsatok bele.
 • Schizm 2 A játékot Mysterious Journey: Chameleon néven adják majd ki ez év novemberében. A kalandjáték kedvelők idén elég szép termést kapnak. Ez a játék talán a legjobb lesz közülük. Érdemes megszemlélni.
 • Xenus A Deep Shadows fejlesztésében készülő FPS játékot az orosz Russobit-M adja majd ki ez év végén. Amíg meg nem érkezik a kipróbálható demója, szenteljetek néhány percet az animációjának.

 • 'Reggelt...

  2003.05.24 09:42

  Üdv mindenkinek. Nos, mint észrevehettétek még mindig nincs fent lokálban a Breed demója. Ennek egyetlen oka van, a Windows-om bemondta az unalmast, és csak mostanra sikerült kicsit újraélesztenem. Hamarosan elindítom a feltöltést, és reményeim szerint fel is ér...valamikor... ha nem hal meg megint a rendszer. Aki akarta, az már biztosan letöltötte. Akkor én most nekilátok a feltöltésnek, és amikor felér, azonnal jelzem a demós hírben.

  - Hogy mondják az angolok hogy "haj van az autón"? - Harrison Ford!

  Bloodmoon aranyon

  2003.05.23 23:59

  Végre valami igazán jó is történik ezen a "csúszós" napon. Aranylemezre került a The Elder Scrolls III: Bloodmoon. Ennek örömére feltűnt egy adag új kép és egy előzetes videó is.

  Mátrix sikerek

  2003.05.23 21:42

  Mátrix láz tombol a világban. Az Enter the Matrix játék túl van az 1 milliomodik eladott példányon. Ez azért is különös, mert az eddig elért legnagyobb értékelési százaléka is épphogy 90. Nálunk majd a júniusi számban olvashatjátok róla a tesztet, hogy hány %ot fog kapni, azt nem tudom.

  Shade csúszás

  2003.05.23 21:36

  Az áprilisi számunkban már olvashattatok erről a Shade: Wrath of Angels-ről egy szép nagy exkluzív anyagot. Akkor még úgy volt, hogy idén nyáron már a boltok polcaira kerül a stuff. A múlt heti E3on is arattak a srácok, mindenki el volt ájulva a játéktól (nem azért mert olyan rossz:)). A készítők viszont rájöttek, hogy nem képesek megcsinálni idén nyárra a játékot...egyáltalán...idén sem tudják befejezni a melót. Így hát a játékot áttolták "valamikor 2004re".

  [MOVIE] Judge Dredd

  2003.05.23 21:26

  Dredd bíró él és virul, ám új ellenfele akadt: Death bíró. Ismerős, nem? Igen, igen...ez a Judge Dredd vs. Judge Death elnevezésű játék. Most megjelent az E3on bemutatott videó egy újabb verziója, melyet le is tölthettek innen.

  0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

  Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

  Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd, hogy értesítéseket küldjünk, és cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a GTA VI-ot vagy a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)