Hirdetés

Hírek

Megjelenési lista

2003.08.06 08:42

A PC-k világának talán egyik legingoványosabb területe a megjelenési lista. Az AVault folyamatosan frissítgeti a sajátját, erre került sor tegnap este is. Csak érdekességképpen egy részlet: A Half-Life 2 még mindig szeptember 30-ra kiírva, viszont a Doom 3 novemberre (utóbbiról pedig már 100%-osan lehet tudni, hogy nem igaz...). A teljes listát itt találhatod meg.

America's Army v1.9.0

2003.08.06 08:42

Bizony, az éjnek leple alatt megérkezett a legújabb America's Army is, mely immáron a v1.9.0-ás verziószámot viseli. Ez egy elég nagy ugrás a korábbi epizódhoz képest, következésképpen igen nagy újítások is vannak benne. Immáron Medic-ek is lehetünk, ezen kívül új kezelőfelület, karakterek, PunkBuster támogatás (csalás ellen), új sérülés modell, és hasonló finomságok is várják az érdeklődőket. A stuffot innen máris letöltheted, azonban még nem indultak be, az ezt a verziót támogató szerverek. Szóval még játszani nem tudsz vele... persze erre is hamar sor kerül :) Ja, és itt találhatjátok meg, mérete "mindössze" 634MB :D

Contract J.A.C.K. weblap

2003.08.06 08:42

A Sierra Entertainment felpakolta a netre a korábban NOLF3-nak hitt Contract J.A.C.K. weblapját. A hivatalos jelentés szerint ebben a játékban a NOLF sötét oldalát ismerheted meg :) Elég irónikus a Star Wars fíling :D Itt újabb infókat, képeket, miegymást találhattok.

[PATCH] Europa 1400 - TG

2003.08.06 08:05

Megérkezett egy kis csomag az Europa 1400 - The Gulid-hoz, az eddigi hibák orvoslására. Ha feltesszük az angol, vagy német változatot (merthogy ezt a két félét adta ki a 4HEAD Studios), akkor 1.05 beta 2-es verziószámú játékot kapunk. Az elérhetőségeket egysorral lejebb találhatjátok:

 • Europa 1400 - TG 1.05 beta 2 patch angol változat
 • Europa 1400 - TG 1.05 beta 2 patch német változat

 • [MOVIE] Cold Zero

  2003.08.06 07:47

  Egy újabb kis mozi, ezúttal a Cold Zero: The Last Stand nevezetű akció kaland játékból, melyet a Drago Entertainment repít az egekbe tervek szerint. Hogy miért érdemes megnézni? 1 perc körüli game alapot-és közbeni anyagot mutat be abból az apróságból, amelyet itt találhattok meg. Thanks 3DGamers.

  TRS 2004 lassacskán

  2003.08.06 07:32

  Miután valaki elolvassa a címsort, lehet a terminátor jut róla eszébe. De nem erről van szó, teljes nevén az elmített Trainz Railroad Simulator 2004, melyet nemrég jelentett be az Oteeva. Sikerült kiadót találni -névszerint Auran-, így egyenlőre úgy néz ki, hogy Észak-Amerikában már ez év októberében megjelenik! A készítők ígérete szerint több lesz ez, mint egy egyszerű vonat szimulátor, nagyon sok valóságos elemet építenek bele és rengeteg pikáns dologgal fűszerezik. A honlapját itt találhatjátok meg, amit érdemes átböngészni, ha valaki érdeklődését felkeltette.

  'Reggelt!

  2003.08.06 06:43

  Halljátok, hogy csicseregnek a madarak? ... Én se. Még biztos ők is alszanak :) Szép idő lesz, az átlaghőmérséklet 0 és 45 fok között várható, azonban előfordulhat zápor, zivatar, akár jégeső vagy hurrikán is. Hamarosan megjelenik új számunk, a megújult Naptárban figyelemmel kísérhettek minden fontos eseményt - így ezt is. S míg el nem felejtem: Üdvözöljétek Mantist, új hírszerkesztő kollégánkat! De nem maradhat el vicc féleségünk sem.

  Pista bácsi kocsmájában jóízűen vacsorázik egy vendég, majd kér egy üveg kadarkát. Pista bácsi hozza a bort, de a vendég idő közben meggondolja magát: - Ne haragudjon! Inkább egy burgundit innék. Pista bácsi szó nélkül teljesíti a kedves vendég kérését, ám az megint mást akar: - Ha lehet, akkor cserélje ki kérem egy üveg kékfrankosra. Pista bácsi visszamegy a raktárba, miközben az orra alatt morog: - Már a harmadik cimkét ragaszthatom erre az átkozott üvegre...

  Warhammer 40,000 hamarosan

  2003.08.05 21:17

  Egész pontosan szeptember 26-án. Negyvenegyedik évezred... sötét városok... háború... Ha röviden és tömören akartam volna leírni, hogy miről is van szó, akkor ezt megtettem. :) Hogy picit részletezzük, egy FPS-ről van szó, melyben Kais nevet viselünk és fiatal Tau harcosként kell csatába szállnunk. Kiadja a THQ, megjelenik "természetesen" PC-re, további infoért pedig ide fáradjon az, akinek felkeltette érdeklődését.

  Laser Squad Nemesis GOLD

  2003.08.05 21:01

  Kigördült a krumplihámozóból a Laser Squad Nemesis nevezetű stratégiai játékocska. A honlapját itt találhatjátok meg, maga az említett pedig Brit testvéreink hazájában jelenik majd meg először 2003. szeptemberében, a Just Flight kiadásában. Két fő erő áll egymással szemben a harcok folyamán, a csaták előtt pedig külön alakzatokat vehetünk fel csapatunkkal.

  [MOVIE] SimCity 4: Rush Hour

  2003.08.05 18:46

  Ugyan nemrégiben láthattatok már nálunk a SimCity 4 kiegészítő lemezéből egy kis animot, most itt egy újabb. Ebben ezúttal közel egy perc mozit és játék közbeni akciót láthattok. Nem fűznék hozzá nagy dolgokat, a fejlesztő Maxis nevet visel, kiadója pedig az Electronic Arts. Érdemes meglesni, erre tessék!

  Új hazai fejlesztő csapat!

  2003.08.05 15:40

  A Polygon 3D-Software egy új hazai fejlesztőcsapat. Legújabb alkotásuk a egy 3 dimenziós puzzle játék, nevezetesen a Puzzle 3D :) Éppen az imént csekkoltam a levelesládámat, és látám, hogy egy linket takart el az egyik incifinci szavacska. Máris felpakoltam lokálba, hogy mindennyian hozzáférjetek. A kicsit még szegényes tartalommal büszkélkedhető oldaluk is elindult már, melyet itt találhattok meg.

  [DEMO] Aquanox 2

  2003.08.05 15:17

  Közeleg az Aquanox 2 amerikai megjelenése, ennek örömére pedig kiadták a stuff játszható demóját. Mivel azonban a világ bizonyos részein már megjelent és demójának mérete közel 300 MB, ezért ennek a kis szerverünkre való áthelyezését nélkülözöm. Bocsika mindenkinek aki tőlünk akarja letölteni, de itt bármikor megtalálhatjátok... (a demó német nyelvű változatát már tavaly novemberben le lehetett tölteni... szóval LOL).

  [PATCH] Diablo 2: LoD

  2003.08.05 13:36

  Ugyan már sokak beleőszültek abba, hogy a Diablo 2 legújabb segélycsomagját várták, azzal a hírrel kell szolgálnom, egyelőre még fehéríthetik hajukat. A mai nap felbukkant a híres-neves RPG-hez a nem oly rég kiadott beta patch hibáit orvosló ragtapasz. A végleges verzióban kiírtásra kerülnek a "bugged" cuccok, így próbálnak majd törekedni a tiszta játékra Blizzardéknál. Ezzel a változattal továbbra is single-ben, LAN-on, vagy Open Battle Net-en nyomulhatnak mindazok, akik lerántják innen a közel 5 Mbyteos csomagot.

  Runaway 2 @ GC

  2003.08.05 13:12

  Még ez év januárjában hallhattunk a Runaway a Road Adventure című kalandjáték esetleges folytatásáról. Azóta egy betü sem szivárgott ki róla, ám most, a Games Convention közeledtével ismét előbukkant. Német testvérlapunk úgy véli, egyáltalán nem kizárt ez a bizonyos másidk rész, sőt, már lehet, hogy a GC-n be is mutatják... érdeklődéssel várom :)

  [MOVIE] Joint Operations

  2003.08.05 08:19

  Az IGN csapata lecsapott az első, játék közbeni animációra, a Novalogic új szerzeményéből, a Joint Operations-ból. Mivel ezek az oldal exkluzív anyagát képezik, nem teszem fel lokálba, de itt bárki megszemlélheti őket. Szerintem érdemes, egészen ütős kis alkotás kerekedik majd ebből :D

  Railroad Tycoon 3..2..1..

  2003.08.05 08:15

  Már oly régen futottam bele számlálóba, és most, hála a nyaralásból visszatért Lazy-nek előbukkant egy újabb :D Ez főként a Railroad Tycoon 3 szerelmeseinek lehet fontos, hiszen már nem is kell olyan nagyon sokat aludni mire megjelenik. Magát a számlálót a hivatalos oldalon, vagyis itt találhatjáték meg a kedves érdeklődők.

  Etherlords II beta @ Fileplanet

  2003.08.05 08:03

  A Fileplanet előfizetői abban a szerencsés helyzetben lehetnek, hogy csatlakoznak az Etherlords II zárt beta tesztelésébe. Az első 1000 tag megkapja a játék telepítésének kódját, mely egyszeri telepítést enged egyetlen PC-n. Nagyon jól tudom, hogy a legtöbben közületek nem előfizetői a Fileplanetnek, de ilyenkor mindig elmondom... hamarosan jön a bárki által kipróbálható beta is (legalábbis mindig így csinálják :D). Akit érdekelnek a részletek, az látogasson el ide.

  SWoWW2 demo pénteken

  2003.08.05 07:57

  A hivatalos Battlefield 1942 honlapra egy igen barátságosnak mondható hír került fel. Úgy fest, hogy e hét pénteken érkezik a háborús játék második kiegészítőjének, a Secret Weapons of World War II-nak a kipróbálható demója. Remélhetőleg mihamarabb fel tudom majd pakolni a mi kis szerverünkre, hogy mindannyian rögvest le tudjátok cibálni :) Itt még néhány új képet is találhattok róla...

  'Reggelt...

  2003.08.05 07:52

  Napsugarast minden koránkelő egyénnek. Végre azt mondhatom, hogy egész pofásan indul a reggel. Lévén már kedd van, és mostanra már nem vetül át a vasárnapnap az nagy uborkásított szezonja. Már csak néhány nap, és megjelenik kedvenc magazinotok is :) Ám addigis van még mit adagolni, úgyhogy érdemes ittmaradnotok. Nem tudom egyébiránt, hogy kipróbáltátok e a tegnap kihírezett GTA modot. Ha nem, akkor csak azt mondhatom, hogy hiba volt. Nagyon ütős kis anyag, elég sokáig el lehet vele lenni! Nade felejtsük el a tegnapot, térjünk át a reggelire... Jó étvágyat mindenkinek!

  - Apu, egy meztelen férfi rohangál itt az erdőben! - Ugyan hagyd, kislányom. - De már háromszor hagytam, ő pedig negyedszerre is akarja!

  [PATCH] Civilization III

  2003.08.04 22:24

  Az Atari kipaszírozott egy kis javító csomagot a Civilization III kiegészítőjéhez, a Play the World-höz. Az 1.27f-es verziószám emelés mellé tartogat még újdonságokat. Előre is tájékoztatnék mindenkit, hogy ez a "tapasz" kizárólag amerikai típusokkal működik együtt! Hogy mit nem árultam még el...? Ezt! (11 Mbyte)

  0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

  Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

  Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd, hogy értesítéseket küldjünk, és cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a GTA VI-ot vagy a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)