Hirdetés

Hírek

Juiced weblap

2004.04.16 23:34

Nem is oly régen bukkant elő az Acclaim PC-s fejlesztése, a Juiced. A Juice Games fejlesztése egy egészen pofás kis autós játék lesz, ha egyszer, állítólag valamikor idén nyáron elkészül. Ha nem változtatnak az eredeti célkitűzésen, akkor 50 különféle járgányt nyüstölhetünk majd. A honlapja elindult, bár jelenleg elég szegényes tartalommal bír. Azért érdemes figyelni, hátha itt tűnik fel majd az demója...

[DEMO] Warlords Battlecry III

2004.04.16 20:52

Az Enlight mesteremberei a mai nap estéjét választották ki arra, hogy megosszák a nagyvilággal legújabb fejlesztésük, a Warlords Battlecry III demóját. A nem is olyan kicsi (270MB) demóban két fajjal tesztelhetitek a 4 hős fajtát két pályán, és mindezt egyjátékos módban. Ha mindjárt a demó után epekedsz kattints ide, ha előbb ismerkednél vele kicsit, ezt az ösvényt kövessd.

Richard Burns Rally leleplezés!

2004.04.16 20:19

Mostanában sok dolog beindult a Warthog és az SCi körül, az ok pedig nyílvánvaló: fészkelődik a Richard Burns Rally. A BH Motorsports fórumán a Warthog csapat egyik tagja a nagyközönség tudtára adta az igazságot minden eddig látottal kapcsolatban. Ami videókat eddig láthattunk, az összes időtartamából körülbelül 2 másodperc volt az az idő, amikor egy olyan ember ült az irányítószékben, aki vezeti is tud, és kormány volt a kezében!!! Ahogyan "Fozz" mondta, szörnyű ennyit várni, de hamarosan adnak nekünk egy IGAZI, faxányos videjót!

CSERNOBIL NAPJAINKBAN!!

2004.04.16 18:32

Na kérem szépen. Aktuális magazinunk tulajdonosai már megszemlélhettek egy rövidebb videót Csernobil világáról. Arra gondoltunk, hogy ezt most online is elérhetővé tesszük. Ráadásként egy eleddig nem látott, hosszabb változatot is feltettem a szerverre. A második videó NEM egyezik a 37 megással. Rengeteg új képkockát mutat a GSC főhadiszállásáról, CSernobilról és a környező világról. Feltétlenül nézzétek meg őket!

Update: Ha esetleg nem menne a letöltés, Gamer's Helles tesvéreinkről is letölthetitek :) Erre tessék.

Matrix Online képek

2004.04.16 17:33

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem kezd zavarni, hogy néha semmi hír, csak 1-2 képecske, néha meg dögivel jönnek a cuccok a házhoz. Ez most az első variáció, mivel 2 új kép érkezett a The Matrix Online-ból, de már szerintem ennyi elég lenne és jöhetne már maga a játék is, vagy csak egy kisebb demó vagy bármi, amivel csillapíthatjuk az "éhségünket" :)

Prussian War Machine

2004.04.16 17:01

A Shrapnel Games karöltve a Boku Strategy Games-szel bejelentett egy új háborús játékot, mely a Dragoon: The Prussian War Machine címet kapta. A jobb angolosok már kitalálhatták, hogy Poroszország hajdani nagy hadvezéreinek bőrébe bújva vihetjük majd véghez a különböző kampányokat. Az első képeket itt zsömlézhetitek :)

!!! NFS UNDERGROUND 2 !!!

2004.04.16 12:02

Az Electronic Arts producere egy chat beszélgetés folyamán elárulta, hogy a következő Need for Speed játék a nagysikerű Underground folytatása lesz. Lássuk mi mindent fecsegett még el: - a játékban lesz visszajátszhatóság - sokkal realisztikusabb fizika - jóval több autó - jobb online rendszer (nem csak 4 játékos nyomulhat) - törésmodell - online cheat védelem A hivatalos bejelentés és az első képek igen hamar várhatóak :)

[MOVIE] Rollercoaster 3

2004.04.16 10:11

Már korábban hírt adtunk egy kézikamerás Rollercoaster Tycoon 3 videóról, ám most az IGN csapata beszerezte az első, normálisabb minőségű változatot. Azért meg kell adni nagyon szép lesz a játék, és az izomatrikus nézet után óriásit fejlődött a játék. Feltétlenül lessétek meg. Erre parancsoljatok (a rövid reklám után természetesen jön a trailer is).

[MOVIE] NV40 Tech

2004.04.16 09:50

Már az NV40 bejelentése előtt kémbotokat építettem bele az NVIDIA honlapjába, hogy azonnal szóljanak, ha bármiféle változás esete forog fenn. Sikerült is mindjárt három technológiai demó videjót levadászni, melyeket természetesen átemeltem magunkhoz a könnyebb hozzáférés végett. A három legújabb tech demót (Nalu, Timbury, Clear Sailing) szemlélhetitek meg mozgás közben. Érdemes letölteni!

Mégis él a Fallout 3?

2004.04.16 08:50

Nem is oly régen kiderült, hogy a még hivatalosan be sem jelentett Fallout 3 fejlesztését leállították. Akkor sokan úgy gondolták, hogy ez mekkora buta lépés volt a fejlesztők és a kiadó részéről. A GameSpot jelentése szerint azonban nincs minden elveszve. Egy belsős emberke ugyanis elárult néhány érdekességet. A játék jelen pillanatban valóban nem készül, viszont a közeljövőben (előreláthatóan az E3 környékén) lesz egy bejelentés Fallout 3 fronton. Szóval lehet örülni és izgulni :)

S.T.A.L.K.E.R. - büntess Pisti!

2004.04.16 08:47

Az E3 közeledtével mindenki kicsit elkezdte visszafogni magát. Így történt ez a S.T.A.L.K.E.R. esetében is, ugyanis már jó néhány napja nem jött róla semmi érdemleges. Most azonban néhány új képpel örvendeztetett meg mindenki a DailyTelefrag (Thanks Headhunter). Az NV40 bemutatón egyébként Oleg barátunk elárulta, hogy az E3-on egy eleddig teljesen titkos buildet mutogatnak majd, természetesen a játék minden grafikai képességével felvértezve (az eddig látottak ugyanis csak gyerekjátékok voltak :D). Imhol néhány képecske, melyek még mindig nem mutatják a Pixel Shader 3.0 adott lehetőségeket:

[MOVIES] Richard Burns Rally!!

2004.04.16 06:50

Nem tenném oda a 2 felkiáltó-jelet, ha nem néztem volna meg az in-game videót és mondanám, hogy ultrabrutál! A másik sem kutya, például kiderül a sokakat érdekelt téma, lesz-e belső nézet? Hihetetlen mit dolgoztak össze az SCi-s srácok, ezt látni kell! A menüről is kapunk pár pillanatképet, és hát... Joggal mondhatjuk, hogy a legjobb ralis játék lesz! Ellentétben az Xpand Rallyval, itt nem kell félnünk az irányítás miatt... Ha Burns és társai a rali vb-n, többször is kipróbálták a drágát és ott a tömérdek adat a csapatoktól, egyet tudok mondani: IDE VELEEEEE! :D

'Reggelt...

2004.04.16 06:36

Üdvözlet mindenkinek! Ismét elérkeztünk a péntekhez, amin túl már két könnyebb nap vár minket. Én csöppet még mindig hidegnek találom az időt, node sebaj, lesz ez jobb is :) A mai reggelen lesz egy nagy meglepi, különösen az autósportosoknak :) Ezzel egy kis poént már lelőttem, de amíg jön a hír, legyen titok, hogy miből lesz meglepi.

Ahmed találkozik a sivatagban barátjával, Alival, aki öt felesége után kullog. - Node Ali! Egy igazhitű sosem ballag a feleségei után. Múlt héten, mikor utoljára láttalak, még az asszonyok előtt mentél! - Így igaz, de akkor még nem volt aláaknázva a Szahara...

[PATCH] Sacred

2004.04.15 19:17

A Sacred weboldala most közölte, hogy elkészült a szerepjáték 1.6-os javítása. Szerintem annyira nem fontos, hogy mit javít, a lényeg hogy javít és nagyobb lesz a verziószám, de ha valakit mégis érdekelne, itt olvashat a témáról bővebben. De ha már itt tartunk, akár le is tölthetnétek az ominózus fájlocskát, nemde? :)

 • Amcsi 1.6 tapasz (8,1 MB)
 • Brit 1.6 tapasz (8,1 MB)

 • Panzers morszákok!

  2004.04.15 15:10

  Újabb finomságok derültek ki kis hazánk következő nagy reménységéről. A Codename Panzers játszható demója május elején kerül fel a net kesze-kusza világába. A hivatalos oldala továbbá felvillantott néhány új képet is, melyen eleddig nem látott egységek bukkantak elő. Még egy szerényebb bicikli is látszik a horizonton :) Erre tessék.

  [MOZi] Anacondas Trailer

  2004.04.15 14:29

  Az Anakonda tipikus "halivúdi" példája annak, hogyan csináljunk a shitből pénzt. Jó, ez lehet, hogy csak az én véleményem, de szerintem nem volt valami nagy film. Most ez vagy nem igaz, vagy bolondok a producerek, de készül a folytatás, mely roppant találó címet kapott: Anakondák. Húha! Akkor most biztos mégtöbb veszély és mégtöbb stb. vár majd ránk és teljes katartikus élményben lesz részünk a moziban. Adná ég hogy így legyen. Egyébként számtalan címe volt már szerencsétlennek; valójában a teljes címe "Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid" vagyis Vadászat a Véres Orchideára, vagy valami ilyesmi :) Nézzétek meg az előzetest, de azért ne döntsetek elhamarkodottan... :)

  [DEMO] Race Driver 2

  2004.04.15 13:28

  Egyjátékos módban már kipróbálhattuk a Toca Race Driver 2-vel, ám mint azt mindenki tudja, a multi során teljesen más lesz a játék. Hogy ne áruljanak zsákbamacskát, a Codemasters közkézre bocsátotta a többjátékos demót. 3 pálya és 3 különböző kocsi vár mindenkire, aki egy kis virtuális száguldásra vágyik. Ehhez csupán a 116 megás pakkot kell letölteni, amit itt találtok.

  Fire Department 2

  2004.04.15 12:34

  Alig egy éve jelent meg a Fire Department című stratégia, a Monte Cristo máris bejelentette, hogy készül a folytatás, vele együtt természetesen ígéretek tömkelege. Így például jobb MI-re, grafikára, multiplayerre, realitásra, egy szóval jobb játékélményre számíthatunk. Mindezt 5 kampányon keresztül. Az első képeket itt szemlézhetitek.

  A titkos ATi fegyverzet

  2004.04.15 09:38

  A [H]ard|OCP emberkéi felvedtek némi információt a hivatalosan e hónap végén bejelentésre váró új ATi kártyákról. Technológiai adataik nagy része szinte tökéletesen megegyezik a tegnap debütált NV40-nel, más kérdés, hogy az ATi hasonló technológiával mire volt képes. Előreláthatóan négy típus lesz első körben: RADEON X800 PRO, RADEON X800 XT, RADEON X880 XT és RADEON X800 SE. Ezek természetesen más és más sebességen üzemelnek majd, és árkategóriájuk is e szerint alakul. Ezek persze egészen április 26-ig nem hivatalos infók, ezért nem is boncolgatnám tovább a témát. Kérem kapcsolja ki' :)

  Painkiller CD Fix

  2004.04.15 09:29

  Néhány nappal ezelőtt, amikor megjelent a Dreamcatcher aktuális sikervárományosa, a Painkiller, kiderült, hogy egy kis bibi van a védelmi rendszerével. Az eredeti példányok ugyanis bizonyos CD meghajtókban nem szuperáltak. Most megérkezett a javítás hozzá, mely orvosolja ezt a kellemetlenséget. Akit érdekel, az innen le tudja tölteni.

  0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

  Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

  Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd, hogy értesítéseket küldjünk, és cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a GTA VI-ot vagy a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)