Angry Birds

Angry Birds kép

A mérges madarak először az iOS eszközökön kezdték meg hadjáratukat, majd szép lassan majdnem az összes többi platformot is megfertőzték haragjukkal. Az Angry Birds lényege igazán egyszerű. A gonosz disznók elrabolják a madárkák tojásait, akik ettől természetesen bepipulnak. Bosszút esküdve kamikaze módon, egy csúzli segítségével hajítják saját testüket, a különféle tereptárgyak mögé vagy alá rejtőzött álnok disznókat. Feladatunk tehát a különböző képességű madarakkal jobb létre szenderíteni a tolvaj disznókat. Ezt rengeteg helyszínen, témában és pályán megtehetjük, amik számát az elrejtett aranytojások megtalálásával tovább növelhetjük. Logikázzunk és dobáljuk a szárnyasokat ügyesen, hogy minden pályára megkapjuk a tökélyt jelentő 3 csillagos értékelés.


Több tízmillióan fogadtak örökbe madarakat az ünnepek alatt

Hír | 2013.01.04 08:32

Érthető okokból volt hatalmas kereslet a Rovio iOS-es és Androidos alkalmazásaira.

Angry Birds Trilogy - Dühkezelés bővítménnyel

Hír | 2012.12.23 08:05

Mivel az Angry Birds madarai folyamatosan szét tudnának robbanni a dühtől, ezért a Rovio gondoskodott arról egy letölthető tartalommal, hogy lenyugodjanak.

Mozivászonra költöznek a dühös madarak

Hír | 2012.12.12 11:00

A Rovio tovább bővíti a már így is széles palettájú Angry Birds univerzumot: kedvenc agresszív szárnyasaink ezúttal a vásznon védik meg tojásaikat.

Angry Birds üdítő jelent meg Finnországban

Hír | 2012.11.23 10:24

Újabb taggal bővült az Angry Birds franchise egy üdítőital-család formájában, aminek a finnek nem tudnak ellenállni.

Angry Birds Trilogy - Launch trailer

Hír | 2012.09.25 15:15

Még a különc fejezetnek számító Bad Piggies előtt a Rovio kiadja három platformra is dobozos formában az eddigi Angry Birds részeket.

Angry Birds - speciális animáció a holnapi Freddie for a Day számára

Hír | 2012.09.04 17:31

Freddie for a Day - egy különleges nap, amikor Freddie Mercury születésnapját ünneplik és egy AIDS ellenes segély javára gyüjtenek. S mindez holnap lesz.

Angry Birds - konzolokra az Activision hozza majd

Hír | 2012.06.07 17:21

Megvan az E3 híre! Kotick & Co. újabb pénztermelő gépre tette rá a kezét - az Activision ismét halálra keresi majd magát.

Egy milliárd Angry Birds letöltve

Hír | 2012.05.09 21:16

A Dühös madarak szó szerint elöntik a világot - ha így folytatják, akkor bokáig madárban fogunk gázolni.

Rombolj madarakkal végre Androidon is

pcwplus.hu | 2010.10.17 14:03

A függőséget okozó Angry Birds teljes verziója ingyenesen elérhető Androidra.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)