Command & Conquer 3: Kane's Wrath

Command & Conquer 3: Kane's Wrath kép

A Command & Conquer 3: Kane's Wrath az RTS-ek egyik legjobb többjátékos módjával híressé vált, nagysikerű Command & Conquer sorozat harmadik részének első kiegészítő lemeze. A három fejezetből és tizenhárom küldetésből álló egyjátékos kampány kopasz barátunk, Kane alakja körül forog, ebből következően kizárólag a NOD frakció szemszögéből láttatja az eseményeket. Az első fejezet a Tiberian Sun: Firestorm drámai eseményei után veszi kezdetét, amikor a NOD romokban hever, halottnak hitt hősünk pedig egy távoli bázison készülődik a visszatérésre, hogy először házon belül teremtsen rendet, és megfékezze a NOD egyszemélyes irányítására törő Brother Marcian-t. A második fejezetben már a C&C 3 történéseivel párhuzamosan haladunk egy Alexa Kovács nevezetű szőke csodával az oldalunkon, míg a harmadik fejezetben az alapjáték utáni időszakba is betekintést nyerünk. A C&C 3-nál gyengébb és zavarosabb sztorit átvezető videók igyekeznek érthetőbbé tenni, de ezek sajnos kissé unalmasra sikeredtek, és sok bárgyú párbeszédet rejtenek. Multiban és skirmishben szerencsére bármelyik frakció előtérbe helyezhető, és mindegyik gazdagodott két-két alfrakcióval. A NOD a gyalogsági Fekete Kézre és Kane kegyetlen katonáira számíthat, a GDI az erőfölényével mindent eltipró Acélkarmok különítményben és a kifinomult ZOCOM technológiában bízik, a Scrin erejét pedig a komolyan páncélozott Arató-17 és az igen gyors Utazó-59 csoportok fokozzák. A kiegészítővel sok alapanyagból, drága infrastruktúra kiépítésével gyártható szuperegységek is érkeztek. A NOD-nál a hármas lézerágyúval, és a csapatainkat egymás ellen fordító őrjöngés-generátorral felszerelt Megváltó, a GDI-nél a MARV nevű lánctalpas behemót, a Scrin-nél pedig a hatlábú Eltörlő mutatkozik be. A kampány mellett egy végletekig lebutított Civilization-re emlékeztető új játékmód, a világtérképes összecsapás is bekerült a játékba, melynek csatáit magunk is lejátszhatjuk valós időben. A mód értelméről megoszlanak a vélemények, mivel túl kevés lehetőséget nyújt, ráadásul multija sincs, így hamar unalmassá válik. A 25 vadonatúj térképpel kibővített többjátékos módba viszont tényleg új színt visznek az alfrakciók és a különleges egységek, ezért az első alkalmakkor bizony durva meglepetésekben lehet részünk. A grafika csak néhány új textúra és valamivel szebb effektek erejéig változott, a gépigény ennek megfelelően mára az átlagos szintre csúszott. Az itthon magyar felirattal elérhető Command & Conquer 3: Kane's Wrath kiegészítő 2008. március 25-én jelent meg PC-re és Xbox 360-ra, futtatásához az alapjátékra is szükség van.


Command and Conquer: Kane's Wrath videóteszt

Hír | 2008.11.11 16:18

Ki emlékszik már arra, hogy mi volt áprilisban? Mi igen! Volt például Command and Conquer: Kane's Wrath videóteszt!

C & C 3: Kane's Wrath - Aranylemez konzolon is

Hír | 2008.06.10 18:17

A NOD testvériségének karizmatikus vezetője elképesztő haraggal borítja lángba a világot a PC után Xbox 360-on is.

Command & Conquer 3: Kane's Wrath - Letölthető pályacsomag

Hír | 2008.04.30 17:34

Aki előrendelte a Tiberium Wars első kiegészítő lemezét, már napokkal ezelőtt letölthette a négy multis térképet.

Command & Conquer: Kane's Wrath teszt

Teszt | 2008.04.02 14:56

Kane, a Brotherhood of NOD „prófétája” pusztító karrierjének három különböző időszakát ismerhetjük meg a C&C3 kiegészítőjében.

C&C 3 : Kane's Wrath - ARANY!

Hír | 2008.03.08 15:53

A tegnapi után újabb arany korongot üdövzölhetünk! Ezőttal a CnC 3 első kiegészítője, Kane bosszúja aranyozódott be.

Command & Conquer 3: Kane's Wrath - Hatalom és béke

Hír | 2008.03.05 10:43

Lassan megkezdődik a sorbanállás a kiegészítő lemezért, s újabb dollárkötegek vándorolnak az EA részvényeseinek zsebébe.

C&C3: Limited Collection = Red Alert 3 bétateszt

Hír | 2008.03.01 16:31

Az Electronic Arts egy igen különleges ajándékkal kedveskedik a Command & Conquer 3 Limited Collection vásárlóinak.

Command & Conquer 3: Kane's Wrath videók

Hír | 2008.02.26 13:08

A Tiberium és a hatalmas ovációval fogadott Red Alert 3 mellett szépen formálódik a Tiberium Wars első kiegészítője.

C&C 3: Kane's Wrath - Character Trailer

Hír | 2008.01.25 19:10

Vadonatúj videó futott be az EA-tól a Command & Conquer 3: Kane's Wrath-ból. Ezúttal a karakterekkel ismerkedhetünk meg.

Command & Conquer 3: Kane's Wrath március végén

Hír | 2008.01.11 14:18

Hamarosan eljön a nap, mikor a karizmatikus NOD-vezér, Kane haragja végigsöpör a világon. Reszkess GDI!

Command & Conquer 3: Kane's Wrath csatajelenetek

Hír | 2007.12.07 15:30

Négy új Command & Conquer 3: Kane's Wrath képpel jelentkezett az EA - kedvenc őrültünk sajnos egyiken sem szerepel.

Command & Conquer 3: Kane's Wrath alfrakciók

Hír | 2007.11.19 08:37

Végre felfedte az EA LA, hogy mit is takar a bejelentés, miszerint új "alfrakciókkal" vonulhatunk hadba a kiegészítőben.

Command & Conquer 3: Kane's Wrath megjelenés

Hír | 2007.11.05 12:01

A harmadik Command & Conquer megosztotta ugyan a rajongókat, ám az év egyik legsikeresebb RTS címének bizonyult.

Újabb színészek csatlakoztak a Kane's Wrath-hoz

Hír | 2007.10.30 19:59

Újabb színészekkel bővült a Command & Conquer 3: Kane's Wrath színészcsapata. Egy gyönyörű hölggyel és egy sorozatokból jól ismert arccal.

[PODCAST] Command & Conquer 3: Kane's Wrath

Hír | 2007.08.24 16:52

Gyu mesél a Command & Conquer 3: Kane's Wrath új nagyszabású játékmódjáról, a visszatérő régi egységekről, és egyéb nyalankságokról.

Command & Conquer 3 kiegészítő közeleg

Hír | 2007.08.14 17:27

A Command & Conquer harmadik része úgy tűnik telitalálat volt, hisz az EA már be is rendelte az új kiegészítőt.

Command and Conquer bemutató

Teszt | 2007.06.24 16:26

A Command & Conquer-sorozat univerzumában majd másfél évtizeddel az első játék megjelenése után sem állt meg az élet: 2007 egyik sikerjátéka volt a C&C 3: Tiberium Wars, most pedig vészesen közeleg egy vérbeli C&C FPS, a Tiberium. De milyen is volt a játék, amely elindította a sorozatot és vele az RTS-őrület?

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)