Fast & Furious Crossroads

Fast & Furious Crossroads kép

A Fast & Furious Crossroads a Halálos iramban franchise-on alapuló versenyjáték, amelyben a Föld különböző helyszínen szaggathatjuk az aszfaltot, ráadásul a játék a széria olyan ismert karaktereit is felvonultatja, mint Dom (Vin Diesel), Letty (Michelle Rodriguez) és Roman (Tyrese Gibson). Nem csupán egy filmes átvezetőkkel teletűzdelt egyjátékos kampány, hanem egy többjátékos mód is igyekszik a rajongók igényeit kielégíteni, amelyről a Project CARS sorozatért is felelős csapat gondoskodik.


Másfél év után eltűnik a boltokból a borzalmas Halálos iramban játék

Hír | 2022.03.30 14:38

A Fast & Furious: Crossroads szörnyű volt, érthető, hogy a Slightly Mad Studios sem akarja a kelleténél tovább szem előtt tartani.

Befarolt a Fast & Furious Crossroads gépigénye

Hír | 2020.08.07 11:59

Nem kell egy Halálos iramban mozi költségvetését a PC-nkre költeni, hogy fusson a Fast & Furious Crossroads, de tuning-gépre lesz szükség, ha a maximumra vágyunk.

Még idén befut a Fast & Furious Crossroads, íme a játékmenet

Hír | 2020.05.27 16:56

Májusban, az új film környékén kellett volna megjelennie a Halálos iramban játéknak, de miután a filmet jövőre halasztották, kérdéses lett a sorsa. Most megkaptuk a megjelenési dátumot és egy új előzetest.

Egyelőre bizonytalan a Fast & Furious Crossroads sorsa

Hír | 2020.03.14 14:17

Mivel Halálos iramban 9 premierjét egy évvel eltolták a koronavírus miatt, így felmerül a kérdés, hogy mi lesz a szintén idén tavaszra kitűzött megjelenésű játékkal.

Érkezett pár kép a Halálos iramban játékból

Hír | 2020.01.08 16:05

A májusban megjelenő Fast & Furious Crossroadsban fegyverrel szerelt tuningautók és vad munkagépek is lesznek.

Ezek a filmes szereplők tűnnek majd fel a Fast & Furious játékban

Hír | 2019.12.13 09:08

Kedvenc karaktereink is részt vesznek az őrületben, a Fast & Furious Crossroads a filmrajongókra alapoz - nem túl meglepő módon.

Májusban jön a Halálos iramban játék

Hír | 2019.12.13 06:01

A The Game Awardson bemutatott előzetes olyan látványos akciót ígér, ami a filmeket idézi majd.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)