Hirdetés

Hírek

DOOM III HQ

2004.03.20 10:20

Új dizájnt és felületet kapott Magyarország legelső DOOM 3-mal foglalkozó oldala, a Hungarian DOOM 3 HQ! Az immár PHP-nuke felülettel büszkélkedő honlap a www.doom3hq.tk címen tekinthető meg, ha a fenti link nem működik, akkor doom3.srv.hu. A tartalomból: Több, mint 30 letöltés, 450 képből álló képgaléria, király fórum, napi frissítés! Érdemes megtekinteni! (Thanks: Zup)

Earth 2160 képek!

2004.03.20 09:18

Már régóta lehet tudni, hogy készül az Earth 2160 című stratégiai játék a ZUXXEZ Entertainment gondozásában... A honlapja se mai darab, ennek ellenére még mindig csak a "Coming Soon" felirat díszeleg rajta (immáron több, mint egy éve:D). De természetesen ZeroCool és az ő ismerősei mindig a többiek előtt járnak egynéhány lépéssel. Most például sikerült szerezni egyik tiscali-s barátja által 8 db ropogós és exkluzív képet az imént említett alkotásból. Kíváncsi leszek a fogadtatására... mindemellett köszönjük az infót!

Live from CeBIT #3

2004.03.20 09:08

Üdv Nektek. A második napon további érdekességeket találtunk. Nekem például nagyon bejött a komplett fa borítású számítógép. Ebbe beletartozik a billentyű, a gépház, az egér, sőt még a TFT monitor is. Iszonyat királyul néz ki :) Zalman bácsiéknál megismerkedtünk egy új hűtési eljárással, melynek jelenlegi piaci ára 1200 dollárocska... kb annyi, mint egy komplett gép :D Utunk során egyébiránt tovább erősödött bennünk, hogy valóban eljött a PCI Express ideje. Már majd minden gyártónak készen van az alaplapja és a grafkártyája is. Sajna egyelőre árakat senki sem mert mondani - persze még bőven van esély arra, hogy kiderítsük :) Most pediglen búcsúzom ismét, megint le kell támadnom egy seregnyi céget az érdekességekért :P

'Reggelt!

2004.03.20 09:00

Szépet, vidámat! Berkenye bácsi még mindig beteg, dehát a publikálási vágy legyőzi a lázat meg a szédülést is, úgyhogy kéne már nyomatni valamit... :) Szokásomhoz híven kezdeném azzal, hogy Isten éltessen minden Klaudiát névnapjuk alkalmából és mindenkit, akinek ma van a szülinapja! A tavaszi idő kicsit megingani látszik, változó fronthatások várhatóak, de nagyobb részt minden rendben lesz az égen. ZeroCool már megküldte mai jelentését, sőt egy kis exkluzív képanyagot is küldött (végre!), úgyhogy ez a nap is jól indul. Tetézzük meg ezt egy viccel, amit CartM dobott át nekünk.

Két óvodás beszélget: - Tavaty van. - Mi??? - Tavaty van!!!! - Nem éjtem! - Batynak a matykák!!! - Ja! Tavaty van!

Epic: Nem tűrjük a csalókat!

2004.03.19 23:06

Egyre szimpatikusabb nekem az Epic (nem mintha eddig bármi bajom lett volna velük). Blizzard bácsi jó ötletét átvéve, akit Unreal Tournament 2004-ben csaláson kapnak az örökre elbúcsúzhat a cd kulcsától, hiszen az többet nem fog működni. Már meg is történt az első bannolás, úgyhogy egy csíterrel kevesebb:) Az ehhez a témához kapcsolódó topicban már publikálta is a belépő képét az emberke. Így jár aki csalni akar... Még egy fontos dologra felhívták a figyelmünket: soha senkinek se add meg a CD kulcsodat, még ha azt mondja hogy a fejlesztőktől van, akkor se. Bár szerintem ez egyértelmű, de jobb ha mindenki tud róla, mivel ilyen módszerekkel lopják el az eredeti CD-kulcsokat.

[DEMO] War Times

2004.03.19 22:53

Egy újabb Második Világháborús stratégia kínálkozik kipróbálásra. A 230 megás "lepel" alatt 2 egyjátékos misszió bújt el: egy tengelyhatalmi és egy szövetséges. Melléjük még befért 2 multis pálya is, hogy teljes legyen az örömünk. Innen le tudjátok szedni a nehézkes csomagot, amit a Legend Studios küldött.

UT 2004: Rötyimobil

2004.03.19 19:18

Az Epices srácokat sem kell félteni, hiszen egy csomó rejtett dolgot helyeztek el az Unreal Tournament 2004-ben. Itt van például a frissen előkerült TC-1200-as hiper-szuper klotyó mobil! Nem vicc, tényleg egy olyan kocsi, amin még WC is van...illetve csak az van :) Még újságtartó is van az oldalán, hogy véletlen se unatkozzunk, miközben végezzük a dolgunkat. Már csak egy kérdésre kell megtudnunk a választ: mivel is működik ez? Itt találhattok róla egy csomó képet, feltétlen nézzétek meg őket.

[MOVIE] Esti duó

2004.03.19 19:09

Szerencsére még így péntek este fele is akad pár dolog, amit érdemes megnézni. Itt van például egy teljesen új Hitman Contracts filmecske, ami csupán 7,5 MBot foglal. Csekély méretei miatt mindenképp érdemes letölteni innen, hiszen nem egy hétköznapi játékról van szó. A másik kedves alkotás, melybe belepillanthattok a Spartan. Ennek a méretei ugyan nem olyan barátságosak, mint az előzőé, de akinek tetszett a Chariots of War vagy a Legion az mindenképp töltse le, hiszen ez a "sorozat" harmadik darabja. 2 perc stratégiázást mutat 35 megában, letölteni itt tudjátok.

GC: Altarian Prophecy

2004.03.19 18:59

A Strategy First felfedte tervét, mely szerint még az idei év második félévében a piacra dob egy kiegészítést a Galactic Civilizations-hoz. Az Altarian Prophecy alcímet viselő csomagban 2 új faj rejtőzik: a Korx és a Drath. Mint általában, itt is egy teljesen új kampánnyal találkozhatunk, néhány pályával, és mindössze 4 új hajóval.

[MOZi] Van Helsing Trailer

2004.03.19 18:44

Végre megérkezett a Van Helsing című akció-kalandfilm végleges előzetese. Ez büntetni fog, de mint az állat!! :D Wááá! Május 6-ig kell már csak várnunk! Ehhez nem lehet mit hozzáfűzni! Aki nem ismerné ezt az alkotást, az szégyelje össze magát és olvasgasson a fenti linken található oldalunkon. Az előzetest többféle felbontásban itt lelitek.

Sacred tárgyak

2004.03.19 14:32

A lelkes, és bizonyos szempontokból előnyben részesülő Sacred fanok egy igen kellemes dologgal lepték meg a csak csendben rajongó, avagy érdeklődő embereket. Mindenképp figyelemreméltó tett, és fontos segítség lehet a demót már nyúzóknak. A lista még nem teljes, de már csak a nevek miatt is érdemes elnézni erre a helyre!

Thief: DS petíció, megjelenés

2004.03.19 14:29

A Thief: Deadly Shadowssal kapcsolatban napvilágot látott egy petíció. Ez nem a megjelenéssel kapcsolatos, hanem azzal, hogy lássák el a cuccost pályaszerkesztővel... Itt bárki feliratkozhat a listára, mely már most sem 1-2 emberből áll. A másik fontos dolog, hogy az Eidos már elárult egy konkrétabb dátumot a Thief: Deadly Shadows megjelenésével kapcsolatban. 2004 májusában már mindenki nyomulhat az említett RPG-vel...

[DEMO] I of the Dragon

2004.03.19 14:21

Egy másik RPG... És ez sem kutya. Itt viszont már konkrétan üthetjük az ellenfelet, ugyanis a demó verziót kaptuk kézhez. A sárkányokkal övezett misztikus környezetben akcióznunk kell, nem is keveset. A külön érdekesség, nevezetesen a sárkányok és emberek összeférhetősége szintén különleges eleme a játéknak. 227 Mbyte, de garantáltan megéri!

The Roots oldal

2004.03.19 14:17

A Cenega csodás alkotása, mely egyben egy frissen fejlesztett és gondos kezek alatt módosításokon áteső fantasztikus RPG, megkapta hivatalos honlapját. Az oldalon találhattok képeket, történetet és karakter leírásokat is. Igazán tetszetős darab, mely a régi idők csatáiba vezet be minket. Klikk!

Unreal 3 engine a GDC-n

2004.03.19 10:32

Jövőhéten, egészen pontosan március 22-26 között kerül megrendezésre Kaliforniában a GDC (Game Developers Conference), melyen szokás szerint az összes nevesebb és kevésbé ismert játékfejlesztő cég képviseltetni fogja magát. Természetesen az Epic Games sem maradhat ki a sorból, annál is inkább, mert ott tervezik bemutatni legújabb fejlesztésüket, az UnrealEngine3-t. Bizony-bizony: Alig szórták szerteszét a világban az Unreal Tournament 2004-et, s épp, hogy bejelentették az Unreal Championship 2: The Liandri Conflict című kizárólag X-boxra fókuszáló alkotást, jövő héten igazán nagy durranásra készülnek. A HomeLan emberkéi ez alkalomból készítettek egy interjút Tim Sweeny-vel, az Epic Games fejesével. Angolul tudóknak mindenképp érdemes elolvasni, mert nagyon érdekes! Néhány fontosabb pont:

 • Az UE3 minden apró elemét magasabb szintre emelték (fizika, renderelés, stb.), így akár négyszeres, sőt tizenhatszoros (!) részletességet is elérhetnek az idén megjelenő játékokhoz képest.
 • A 18 hónap múlva megjelenő hardverelemeket vették alapnak. 2006-ig ugyanis nem terveznek semmit kiadni.
 • Ebből következőleg jövőhéten még nem tudják minden részletre kiterjedően bemutatni új motoruk képességeit, de a MI meg hasonló nyalánkságok még amúgy is csak elméleti síkon léteznek...
 • Nem mondták, de elég egyértelmű, hogy új játéko(ko)n is dolgoznak...
 • Nem félnek a "konkurenciától", a megjelenési ciklusuk amúgy sem ütik egymást. Mire a Doom III meg a Half-Life 2 iránt kezd csökkenni az érdeklődés, akkor jön a képbe az Epic Games (és valószínűleg lebünteti a piacot - grafikailag mindenképp).

 • Live from CeBIT #2

  2004.03.19 09:48

  Eltelt az első nap. Számomra nem meglepően egyertélműen látszik a PCI Express térhódítása. Alaplapok, grafikuskártyák, kiegészítők minden mennyiségben, és igen, működik is mind :) Az nVidia és az ATi csapata egyaránt elhozta saját termékskáláját. Bár méréseket még nem tudtunk végezni, valóban egyértelműen gyorsabb volt a PCI Express, mint a már jól ismert nyolcszoros AGP. Rengeteg extra kütyüt láttunk még természetesen. A legújabb mobilokba már állítható pozíciójú TFT képernyőket is tesznek, sőt, még agyvezérelt irányítást is láthattunk. Folytatjuk utunkat, hogy a következő számunkban érkező beszámoló még színesebb lehessen :)

  [MOVIE] Ground Control 2

  2004.03.19 06:51

  A sokak által nagy reménysugarakkal táplált Ground Control 2 is tovább fitogtatja erejét. A Vivendi megmutatja, mit tud drágasága akció közben. Ezen kívűl a Waterfall névre keresztelt régebbi animációnak már elérhető a jobbik változata is, amelyik szebb, nagyobb és jobb, de többet nem mutat.

 • Ground Control 2 Demo Trailer
 • Ground Control 2 'Waterfall' Hi-Res Movie

 • [MOVIE] Far Cry

  2004.03.19 06:48

  Az Ubi Soft leleplezte részben a Far Cryt. Ugye az ígért 3-ik demó elmarad, és majd 25-én, a megjelenéshez számított két nap múlva kapunk multis demót. Addig is beleleshetünk, hogy mit tud a játék AI-ja és járgányai, melyeket vezethetünk. A Richard Burns Rally azt hiszem nincs veszélyben, de mindenképp figyelemre méltó eme FPS e szemszögből is!

 • Far Cry AI Movie
 • Far Cry Vehicle Movie

 • 'Reggelt...

  2004.03.19 06:44

  Péntek reggel révén felébredve a kutyának sincs kedve aztán sehová menni, ehhez kétség sem fér. Maximum akkor, ha adnak ágyat alánk :) Ma a kacagtató szöveg helyett engedjétek meg, hogy egy másik viccet mutassak... Figyelemreméltó EZ a link! :D Thanks *Jam*

  Doom 2 rekord!

  2004.03.18 22:35

  Ki mennyi idő alatt tolta végig a Doom 2-őt? Szerintem most mindenki órákban gondolkodik, hiszen ez természetes. Egy igazi fanatikus mindössze 14 perc 41 másodperc alatt befejezte az összes epizódot a játékban. Hihetetlen, mi? Szerencsére filmre vette a teljes játékidőt, így mindenki meglesheti mire is képes az, aki igazán beleszeretett a Doom-ba. Mindössze 114 mega, és innen töltsétek le (vagy máshonnan, de mindenképp, hiszen ha nem is vicces és szép, érdekes és akciódús, vétek kihagyni).

  0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

  Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

  Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd, hogy értesítéseket küldjünk, és cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a GTA VI-ot vagy a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)