Hirdetés

Hírek

'Téktú' őszi megjelenések

2003.08.04 18:06

A Take 2 Interactive a Worthplayingen keresztül nyilvánosságra hozta, mely PC-s alkotásait készül kiadni idén októberig bezárólag: Augusztus

 • State of Emergency (Aug. 1)
 • Airport Tycoon (Aug. 1)
 • Age of Wonders: Shadow Magic (Aug. 29) (Infó) Szeptember
 • Chrome (Szept. 19) (Infó)
 • Space Colony (Szept. 26.) (Infó) Október
 • Hidden & Dangerous 2 (n/a) (Infó)
 • Railroad Tycoon (n/a)
 • Vietcong Fist Alpha (n/a)
 • Celebrity Death Match (n/a)

 • [MOZI] Underworld morzsák

  2003.08.04 16:50

  Kb. két hete mutattuk be Nektek az Underworld c. vámpíros zúzós eksön-horrorfilm előzetesét. A Dark Horizons jóvoltából azóta napvilágot látott róla néhány forgatási kép és egy új plakát is. Azt már említettük, hogy a filmet itthon forgatta Len Wiseman, emiatt aztán magyar színészek is szerepelnek benne, ráadásul a stáblistában is sok itthoni nevet fedezhetünk fel, aminek én kifejezetten örülök :) Az alkotásnak - melyet szeptember végétől játszanak nyugathonban -, itt található a hivatalos honlapja.

  Hűsítő képzömmencs

  2003.08.04 15:47

  Ebben a nagy melegben igazán jól esik egy kicsit hűsölni. Egy pohár hideg sör mellett (fiatalabbaknál befigyelhet egy jégkockás almalé is :D), esetleg csudiszép 'mellesleg' környezetben jól el lehet viselni a hőséget :) Próbálunk kedvezni Nektek négy remekbeszabott játékból kiszivárgott képségcsokorral. Már biztosan mindről hallottatok, de az viszont némileg új infónak számít, hogy a Yager című futurisztikus harci-eksön játék kizárólag DVD-n fog októberben piacra kerülni. Echelon: Wind Warriors (Infó) (megj.: 2003 szept. 9)

  Splinter Cell: Pandora Tomorrow (megj.: 2004 márc.)
  Tribes: Vengeance (Infó) (megj.: 2004 tél)
  Yager (megj.: 2003 okt.)

  [PATCH] Galactic Conquest

  2003.08.04 09:32

  Most is egy kis visszatekintő túrára invitállak Titeket. A hónap első napján bemutattunk Nektek egy terjedelmes BF 1942 - Star Wars modot, mely az első ebben a műfajban és játékban. Nem annyira meglepő talán, hogy a publikálás után érkeztek bugjelentések szerte a világból, így pár nap alatt gyorsan összedobtak egy 7 megás javítócsomagot hozzá a fejlesztők. Szóval akinek kedve van, rántsa le és játsszon tovább, mert jó! :) Klikk!

  [MoD] GTA Vice City

  2003.08.04 09:25

  A Vice Cityhez a minap már közre adtunk egy multi modot, itt az ideje, hogy mégegyet ajánljunk Nektek! A neve GTA Tournament, s a készítők honlapját itt találod. Aztán íme egy nehézsúlyú versenyző: Elkészült az alfa verziója a 'Modern Mod'-nak, amit ha felraktok mind a 358 megájával, kicseréli az összes járműmodellt a játékban. Ha érdekel, rántsd le innen, de ha előbb többet szeretnél róla megtudni, látogass el a készítők honlapjára.

  [MOVIE] Black 9

  2003.08.04 09:04

  Majescoék fellőttek a netre egy 1 perces előzetest készülő Unreal Warfare motoros eksön játékukból, melynek címe: Black 9. Állításuk szerint októbertől már a boltok polcairól vadászhatjuk lefele. Ha nem ismernéd a játékot, szégyeld ide magad! :) Ez az anim MÁSZT SZÍ!!

  'Reggelt...

  2003.08.04 08:29

  Hát nem már megint hétfő van?! Ennek ellenére remélem mindenki jól van, nagyjából kijózanodott a hétvégén és (majdnem) teljes erőbedobással lát neki az új hétnek. Mivel még korán van, hírtelenség honol a nagyvilágban, de a bevált módszer szerint majd napközben csöpögtetjük Nektek intravénásan a Mennyei Mannát. Addig is jöjjön egy vitz:

  - Jean, mondok egy viccet, melyet csak a hülyék nem értenek. Az uraság elmondja a viccet. - Értette, Jean? - Igen uram! - Akkor magyarázza el nekem is!

  [MOVIE] FFXI és XIII

  2003.08.03 10:16

  Nagyon szép hírcímek születnek mostanában :D Nem akartuk már foglalni a helyet, ezért két megjelenésre váró játék animációját összevontuk. Az egyik a Final Fantasy XI, ami egy szépséges szerepjtátéksorozat új tagja, a másik pedig a XIII, ami az Ubi Soft által októberben kiadásra kerülő cell-shaded grafikájú FPS.

  Valve+ATi=Love?

  2003.08.03 10:03

  Dajcs testvéreink szerint az ATi, meg a Valve igencsak jó viszonyban lehetnek, ugyanis arra készülnek, hogy mivel kb. egyidőben fog megjelenni új termékük (ATi esetében a Radeon 9900 Pro, Valve esetében meg ugye a HL 2), összecsatolják a kettőt, vagyis aki vesz egy ilyen csúcskategóriás kártyát, adnak hozzá "ajándékba" egy példányt a sikervárományos akciójátékból. Hivatalosan még egyik oldalról sem kaptunk megerősítést, de cáfolatot sem! Megtudtunk egy Gone GOLD dátumot is, ami szeptember 13. Egyébként ezt nem annyira váratlan fordulat, mert anno a HL1-et is hozzácsomagolták némely hardvergyártó termékéhez. Lehet, hogy érdemes lesz beruházni egy új Radeonra? :)

  'Reggelt!

  2003.08.03 09:52

  Száz forintnak ötven a fele, hej! Ma újabb részt láthatnak "Mi lesz veled, Half-Life 2?" című szappanoperánkból. A következő rész tartalmából: Egyes pletykák szerint csatolni fogják a játékot egy bizonyos gyártó bizonyos termékéhez, részletek a reklám után! Amúgy mindenkinek nagyon szép reggelt meg napot, hívjátok a lányt, meg a papot! :D

  Két lány elmegy a dizsibe, az egyiküket felkéri egy jóképű fiatalember. Tánc közben a lány megkérdezi a fiút: - Olyan sápadt vagy. Miért nem mész gyakrabban a napra? - Most szabadultam a börtönből. - És miért kerültél be? - Megfojtottam a feleségemet, levágtam a fejét és bedobtam egy folyóba. Tánc után a lány visszatér a barátnőjéhez, és ezt súgja neki: - Képzeld, nőtlen! Thx to oscarjames!

  [FuN] Half-Life móka

  2003.08.02 19:14

  MiZo szórta az áldást egy emil formájában, melyben arról tájékoztatott minket, hogy a FilePlanetről letölhető egy 13 megás videócska, amiben különféle Half-Life bugoknak és ökörködéseknek lehetünk szemtanúi :) Letöltése mindenki számára kifejezetten ajánlott! :D HAveFuN!

  Képzömmencs de okosan

  2003.08.02 18:58

  Már csöppet régen volt ilyen, most is a rendhagyó módszer lesz a gyakorlatban, ami nem feltétlenül jó, dehát ez van. Álljanak hát alant a közelgő PC-s alkotások megszemlélhető képségei:

 • Battlefield Command
 • Breed
 • Chaser
 • Colonies
 • EverQuest: Lost Dungeons of Norrath
 • FireStarter
 • Hostile Intent
 • Ryzom

 • [PATCH] Multi Theft Auto

  2003.08.02 18:46

  Az MTA Team a kiagyalója ennek a remek dolognak. Arról van szó, hogy megalkottak egy félmegás modot, mellyel lehetővé válik, hogy a Rockstar Games nagysikerű játékában, a Grand Theft Auto: Vice Cityben maximum 32-en nyomulhassunk egyszerre multiban! Nem is kell ehhez semmit se hozzáfűzni, irány Vice City! :) Klikk! Ha terheltek lennének a szerverek, a fentebbi linken is elérhetők a fájlok.

  [PATCH] Navy Seals 2: WoMD

  2003.08.02 18:36

  ValuSofték kiadtak egy pinduri javítást szépséges Navy Seals 2: Weapons of Mass Destruction című ló bádzset kategóriás FPS játékukhoz, melyet mind az összes 42 kilobájtjával le is ránthattok mondjuk innen. Érted?! :D

  [MOVIE] Martin Mystere: ODG

  2003.08.02 18:29

  Az olasz illetőségű Artematica fellőtt a netre egy két és fél perces animot készülő kalandjátékukból, melynek teljes címe: Martin Mystere: Operation Dorian Gray. Ha nem ismernéd a játékot, itt bővebb infókra lelhetsz.

  [MOVIE] Gorky Zero

  2003.08.02 18:22

  A Metropolis Software kiadta készülő taktikai súter játékuk, a Gorky Zero: Beyond Honor első trailerjét, mely közel másfél percnyi játék közbeni animációval kecsegtet. Egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy ha nem tudsz lengyelül, nem fogod érteni, miről beszélnek :) Az 50 megás fájlt innen zsebelheted be.

  [MOZI] Scary Movie 3

  2003.08.02 12:25

  Ismeritek a Horrorra akadva sorozatot? Igen, készül a harmadik rész, ismét a legjobb alkotásokból gyurva össze önmagát, úgy mint 'A kör', 'Jelek', '8 mérföld', 'Mátrix'. Sztárokban sem lesz hiány: Charlie Sheen, Pamela Anderson, Leslie Nielsen, és még sorolhatnám, egyszóval minden megvan egy újabb rekeszizom tornához! A filmet Amerikában október 3-tól vetítik. A QuickTime előzetesét itt meg is szemlélhetitek! Ja és ne feledjétek: Van egy videókazetta, amit ha megnézel, hét nappal később... pontosan egy hét múlva lesz! :D

  [MOVIE] Half-Life 2 BUGBAIT

  2003.08.02 09:38

  A tegnap esti, viszonylag korai elalvásomnak és drágalátos internet szolgáltatóm által eredményezett netkimaradásomnak köszönhetően kicsit lecsúsztunk a legújabb HL2 videjóról. Még ideges is lennék, ha egy újdonságról lenne szó, de ez még mindig csak az E3-as nagymúvi egy részének jobb minőségű változata... Ha mindenáron le akarod tölteni, ne habozz ellátogatni ide.

  'Reggelt...

  2003.08.02 09:33

  Ébredések! Gondolom sokan ebbe a misztikus jelenségbe botlottatok ezidőtájt, akárcsak én. Szétnéztem a világháló rengetegében, de meg kell mondjam, nem túl bőséges felhozatallal tudok szolgálni. Persze, ha találsz olyan hírt, ami esetleg egy rejtettebb zugban vagyon elhelyezve, közöld velünk is :) Ja, csak megemlíteném, hogy újra beindult a Gamekapocs, mely hosszas szünet után megújult tartalommal és küllemmel várja az érdeklődőket. Most pedig lássuk a reggeli viccet, aztán egy kis letöltés reggelire :)

  Két kisgyerek beszélget: - Az én papám nagyon jó bácsi. - Nekem mondod?! Tavaly még nálunk volt papa.

  The Roots közeleg

  2003.08.01 22:11

  A Cenega-tól érkezett egy levélke, mely a lengyel Tannhauser Gate legújabb fejlesztéséről zengedezett. A The Roots egy third person fantasy szerepjáték lesz, némi akció-kaland beütéssel. Sajnos egyelőre nem nagyon lehet róla többet tudni, és ez így is marad az idei CTS-ig... ugyanis ott fogják először bemutatni. Ha minden igaz egyébként, jövő nyár körül érkezik.

  0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

  Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

  Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd, hogy értesítéseket küldjünk, és cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a GTA VI-ot vagy a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)