Fallout: New Vegas

Fallout: New Vegas kép

Nagy örömmel nyugtázhatták az elkötelezett Fallout rajongók, hogy a Bethesda arra az Obsidian Entertainment-re bízta az idén érkező Fallout: New Vegas fejlesztését, melynek fő figurái alkották meg egykor a Fallout legendássá vált első két részét. A Fallout: New Vegas örökölte ugyan az előd kicsit megreszelgetett grafikus motorját, harc- és szabályrendszerét, valamint a játékmechanikát, mégsem annak folytatása, hanem egy őseiből merítkező, különálló játék, mely visszatér hardcore RPG-s gyökereihez. A Fallout 3-ban megismert Washington D.C. után, ezúttal az atomháborút jobban átvészelő New Vegas városában, és annak vonzáskörzetében, Mojave Wasteland-ben találjuk magunkat, ahol némiképp emberibb az élet, mint a keleti parton, ám a nyomasztó, poszt-apokaliptikus légkör így is garantált. A játékban egy futár bőrébe bújhatunk, akit titokzatos szállítmányáért megtámadnak, és sebesülten egy árokban hantolják el. Szerencséjére megmenti egy Victor nevű apró robot, és elviszi őt gazdájához, Mitchell doktorhoz, aki életet lehel belé. Felépülésünk után a doktor házában, a játékba ágyazva végezhetjük el a karaktergenerálást és személyiségünk kialakítását, de akár előre generált karaktert is választhatunk. A továbbfejlesztett csapattárs rendszernek köszönhetően számos társat állíthatunk magunk mellé, akiket az új tárcsás kezelőfelülettel terelgethetünk, a korábbról ismert frakciókhoz való viszonyainkat pedig érdekeink és hírnevünk szerint alakíthatjuk ki. A játékmenet újdonságai közé tartozik a veteránoknak szánt hardcore nehézségi szint, a közelharci mozdulatokkal bővített VATS harcrendszer, és a fejleszthető fegyverek. A karma mellett a hírnevünk is fontos szerepet kap, a skillek pedig erősen befolyásolják a párbeszédeket. A lények között gekkókkal, brahminokkal, és a vadjuh mutálódott változatával találkozhatunk, míg komolyabb ellenfeleink a ghoulok, a szupermutánsok és az igen ravasz Nightkin-ek közül kerülnek ki. A Fallout: New Vegas fő történeti szálát a New California Republic és a Caesar's Legion közti konfliktus jelenti, legfontosabb küldetésünk pedig annak kiderítése, hogy ki volt a megbízónk, mit rejtett a csomag, és ki akart bennünket meggyilkolni. A klasszikus Fallout játékok hagyományaira építő, újra keményvonalas szerepjátékká váló, történetvezetésében és játékmenetében igen színvonalas Fallout: New Vegas 2010 őszén érkezhet meg a vezető platformokra.


Fallout: New Vegas - A gyűjtői változat tartalma

Hír | 2010.05.11 16:48

Az Obsidian, és a Bethesda összefogásának eredménye a Fallout: New Vegas, amelyet természetesen szép dobozban is megvásárolhatnak a rajongók.

Bethesda - Nem jelentünk be semmit az E3 során

Hír | 2010.05.05 18:54

Az E3 ugyan még mindig egy nagyszerű show, de a kiadók egyre kevésbé függenek tőle.

Fallout: New Vegas - A sivatag veszélyes lehet

Hír | 2010.05.04 19:35

Van olyan Fallout 3 rajongó, aki szerint a Bethesda játéka túl könnyűre sikerült?

Fallout: New Vegas - Friss képek érkeztek

Hír | 2010.05.02 19:45

Az Obsidian műhelyében készülő Fallout-epizód a tervek szerint még ősszel megjelenik. A várakozást fokozandó kaptunk új képeket.

Fallout: New Vegas képcsokor

Hír | 2010.03.08 08:13

Friss, ropogós Fallout: New Vegas képek érkeztek, tessék kattani.

Fallout: New Vegas - 100 óra játékidő, minimum!

Hír | 2010.02.17 16:44

A rajongók megnyugodhatnak, a Fallout univerzumába tervezett őszi kirándulásunk hosszúnak ígérkezik, nagyon hosszúnak.

Fallout: New Vegas infók és szkenek

Hír | 2010.02.08 13:13

Az Obsidian és a Bethesda jóvoltából ősszel ismét elmerülhetünk a Fallout radioaktív univerzumában.

Fallout: New Vegas - ősszel jön, teaser videót kaptunk

Hír | 2010.02.04 19:03

A Bethesda ma erősítette meg, hogy a Fallout New Vegas még idén ősszel elérhető lesz mindhárom vezető platformra.

Fallout: New Vegas - Februárban érkeznek az első részletek

Hír | 2010.01.12 19:25

A brit Official Xbox Magazin következő száma lerántja a leplet a következő Fallout epizódról.

A Fallout: New Vegas lenne az eredeti Fallout 3?

Hír | 2009.04.21 18:34

Jelen pillanatban vajmi keveset tudunk a tegnapi napon meglepetés erejével berobbanó Fallout: New Vegas részleteiről.

Fallout: New Vegas bejelentés

Hír | 2009.04.20 19:08

Londonban megtartott sajtóeseményen hatalmas meglepetésre a Bethesda Softworks lerántotta leplet vadonatúj Fallout univerzumba ágyazott szerepjátékáról.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)