Pillars of Eternity II: Deadfire

Pillars of Eternity II: Deadfire kép

A Tyranny után az Obsidian visszatért a méltán sikeres Pillars of Eternity világához: a Pillars of Eternity: Deadfire az előd közvetlen folytatása, melynek középpontjában Caed Nua áll. Az ismételten izgalmas történet szerint a fény és újjászületés halottnak hitt istene, Eothas felélesztett egy kőtitánt, amely felébredve elpusztítja azt az erődöt, ahol évezredek óta pihent. A játékosok feladata az, hogy válaszok után kutassanak, megtalálják az istenséget, megismerkedjenek új kultúrákkal és hogy döntéseikkel alakítsák a világot. Kalandozásukhoz szükség van társakra is, akikkel mélyebb kapcsolat, így akár szoros barátság vagy komoly viszály is kialakulhat - ez igaz az NPC-kre is.

Elolvasom a tesztet

Pillars of Eternity 2: Deadfire - Ultimate Edition

Pillars of Eternity 2: Deadfire - Ultimate Edition kép

Miután minden tervezett tartalmi bővítmény és fejlesztés megérkezett a PC-s verzióhoz, új vizekre evez a Pillars of Eternity II: Deadfire. Konzolokon már bizonyított az Obsidian sorozatának első része, ezért minden bizonnyal a folytatást is működésre tudják majd bírni a fejlesztők, noha nehéz dolguk lesz valóban kézreálló kezelőfelületet kialakítani a PlayStation 4 és az Xbox One számára. Meglátjuk, hogy sikerül majd, de annyi biztos, hogy tartalom tekintetében nem lesz különbség az egyes verziók között.

Elolvasom a tesztet

A Pillars of Eternity 2-nél is nagyobb projekten dolgozik az Obsidian

Hír | 2017.08.30 18:05

A Pillars of Eternity 2: Deadfire egy meglehetősen nagyszabású vállalkozás az Obsidian részéről, azonban a stúdió vezetőjével készült interjúból kiderült, hogy mégsem ez a legnagyobb volumenű munka a jelenleg futó projektjeik közül.

Pillars of Eternity II: Deadfire - ismerd meg a fővárost

Hír | 2017.08.02 07:41

Lassan, de biztosan készül az Obsidian méltán sikeres szerepjátékának folytatása, a Pillars of Eternity II: Deadfire, amelyről folyamatosan érkeznek a fejlesztői videók. A legújabb például a történet helyszínének fővárosát, Neketakát mutatja be közelebbről.

Pillars of Eternity II - 10 perc játékmenet az E3 demóból

Hír | 2017.06.17 18:00

Az Obisidan is részt vett az E3-on és volt náluk egy játszható verzió is, ebből láthattok most pár percet. Érdemes belenézni.

Pillars of Eternity II: Deadfire - így válik még hihetőbbé a világ

Hír | 2017.02.21 07:44

Egy-egy új trailerben és fejlesztői videón mutatta be a Pillars of Eternity II: Deadfire újabb részleteit az Obsidian, amiknek hála az RPG két egészen eltérő aspektusát ismerhetjük meg.

Pillars of Eternity II: Deadfire - egy nap alatt meglett a pénz az alapjátékra

Hír | 2017.01.28 18:50

Huszonnégy óra sem kellett a Pillars of Eternity II: Deadfire rajongóinak és a befektetőknek, hogy összedobják a játék elkészítéséhez szükséges összeget, így a fejlesztők már be is jelentették a következő célt.

Pillars of Eternity 2 - a közösség segítsége kell, hogy elkészüljön

Hír | 2017.01.26 19:00

Az Obsidian bejelentette, hogy megkezdte a Pillars of Eternity 2: Deadfire fejlesztését, viszont szükség van még némi pénzre, hogy sikerüljön befejezni.

Pillars of Eternity II - az Obsidian már dolgozik a folytatáson

Hír | 2016.05.17 16:25

Az előző év egyik legjobban sikerült Kickstarter projektje, vagyis a Pillars of Eternity folytatást kap. A második rész előkészítési munkálatai már folynak.

Pillars of Eternity - új tájak, új kalandok a folytatásban

Hír | 2015.09.09 13:55

A Pillars of Eternity 2 megmutatja az Obsidian Entertainment világának másik oldalát is, avagy senki ne gondolja azt, hogy ugyanazokat a helyszíneket járjuk be a folytatásban is.

Pillars of Eternity - már tervezik a folytatást

Hír | 2015.02.05 17:17

A Pillars of Eternity premierjéhez közeledve az Obsidian Entertainment szót ejtett a folytatásról.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)