Hirdetés

Hírek

[MoD] Desert Combat

2004.02.07 20:00

bGe értetlenül adta tudtunkra, miért nem írtunk még a Battlefield 1942 modról, a Desert Combat 0.7-es, frissen megjelent változatáról. Hát egyrészt mert közel 600 megás mérete miatt nem valószínű, hogy sokakat érdekelne, másrészt nemtom :) Tessék hát most örülni! A készítők sok időt és fáradságot áldoztak modifikációjuk tökéletesítésére, továbbfejlesztésére. Lényegében ez volt a fő cél: optimálisabb játékmenet. A végeredményt itt tekinthetitek meg. Jó játékot a vállalkozó szelleműeknek! :)

[DEMO] Sonic Adventure

2004.02.07 19:53

A japán nyelvű demó után ("kis" késést követően...) végre megjelent az angolul beszélő változat is, amiben valószínűleg egyszerűbb lesz eligazodni :) Aki tehát szereti a Segás platform-, meg kalandjátékokat, sürgősen kerüljön ide! Hat pályán keresztül nyomulhatnak az érdeklődők.

Megint két PC-s játék!

2004.02.07 18:23

Imádom, egyszerűen imádom a mai napot :D Nem is számolok utána, de valóban a sokadik játékbejelentés fut be hozzánk. Ezúttal is két szemrevaló finomságról van szó (Thanks Mario)! A Vaishvanara (kódnév) egy szerepjáték lesz, mely ezúttal szerencsére nem valamiféle fantasy univerzumban játszódik. Jelen esetben az ősi India területére jutunk el, ahol különféle istenségekkel gyűlik majd meg a bajunk. A honlapja egyelőre eléggé visszafogott tartalommal bír, de azért csekkoljátok!

A Wehrwolf-ról vajmi keveset lehet tudni. Van egy címünk, három képünk, aztán kezit csókolom. Azért ez a három kép eléggé passzol az ízlésvilágomhoz :)

[MOZi] SW csemegék

2004.02.07 17:00

Bizonyos források szerint jövő kedden fogja a Lucasfilm bejelenteni, amit mi már eddig is sejtettünk: a klasszikus Star Wars (IV.-V.-VI.) trilógia digitálisan felújított változatban 2004 szeptember 21-én jelenik meg egy 4 lemezes kiadásban. Ám a "befejező" harmadik epizódról is szállingóznak hírek. A hivatalos oldalon van egy jó kis interjú Roger Bartonnal, melyből többek között kiderül, hogy annyi speciális effektus lesz majd a filmben, hogy azokkal előreláthatólag 2005 májusa előtt nem fognak végezni, vagyis nyár elején lesz a premier. Íme egy kis statisztika, mely e hét szerdai adatokkal dolgozik: öszesen 2000 jelenetből áll a film, amiből eddig 37(!)-et hagyott jóvá Lucas bácsi. Az ILM-nek a 2000-ből összesen 809-cel kell foglalkoznia. 32-vel kell egy hét alatt elkészülni, 61 hét van még hátra... szóval van még mit csinálni :)

[PATCH] Chaser pályaszerkesztő

2004.02.07 16:39

Szóval ez most úgy van, hogy a JoWooD engesztelésül kiadott egy javítást a Chaser pályaszerkesztőjéhez. Nincsenek konkrét információk arra nézve, hogy erre miért volt szükség, de a szakavatottak biztosan örülni fognak neki. Márpedig valószínűleg van ilyen olvasónk, úgyhogy az ő figyelmükbe ajánlanám ezt a linket, ahonnan a 11 megás fájlt le tudják kapni. Thanks: 3DGamers & Gamer's Hell.

[MOVIE] Alias

2004.02.07 13:37

Fellőttek az Alias című külső nézetes lövöldözős cuccból két kis animációt. Az április hatodikai megjelenésig még elég sok idő van, addig talán kiadnak egy demócskát, esetleg mégtöbb animot - nem vennénk rossz néven! :) Köszönjük az infót Baromarcu nevű kedves olvasónknak! ;) Amúgy ezek a jelenetek a játék motorjával készültek ám!

Ha már homár...

2004.02.07 11:14

Szóval az előbbi hírben olvashattatok a Digital Spray Studios, You are Empty című művéről. Nem kellett sokat kutatni, és még egy project előkerült a weblapukon. A The Triangle egy másik FPS, melyről egyelőre semmiféle háttérinformáció nem létezik (vagy azt már tényleg nem találtam meg :D). Ez már nem tűnik annyira reménytelinek, mint az előbbi projekt, de azért jobb, ha tudtok róla. Íme a képek.

Update: Johnnak hála megtudtuk, hogy a 'The Triangle' egy Bermuda Háromszögben, azon belül is egy titokzatos, ocsmányságok lakta szigeten játszódó 'Megyek Oszt Hent-Elek' típusú játék lesz.

Két újabb bejelentés

2004.02.07 11:12

A GenGamers-es gyerekek két újab játékra bukkantak a virtuális világ kavalkádjában. Az egyik a Mirror Land, mely egy akciódús kalandjáték lesz. Egy 18 éves, leendő hős leányzót irányíthatunk, akinek új barátokra kell lelnie feladatai elvégzéséhez. A fejlesztőcsapat saját grafikus motorja, ha nem is a leg látványosabb korunkban, szerintem elég szemrevaló. Ha igaz, még ez év végén a boltokba kerül PC-re. A másik új alkotás a You are Empty névre hallgat. Ezúttal egy FPS-ről van szó, mely szemmel láthatóan elég baba grafikával lett megáldva. Az 50-es, 60-as évekbeli szovjet városkában furcsa dolgok történnek, melyeknek természetesen nekünk kell a végére járnunk. Szörnyik, katonák, rémes ellenségek törnek az életünkre... mi sülhet ki ebből? Még bármi :)

Mirror Land
You are Empty

GC2 beta, ha akarod

2004.02.07 11:04

Ha éppen úgy tartja úri kedved, a Vivendi Universal Games jóvoltából hamarosan te is jelentkezhetsz a Ground Control II: Operation Exodus beta tesztelésére. A teszt márciustól áprilisig tart első menetben, két játszható fajt, egy rakat pályát, valamint a lehetőségek többségét kipróbálhatod majd. A részletes infóért ide kell ellátogatnod.

Chronos - űbergyilok

2004.02.07 11:00

A Will Rock sikertelensége után a Saber 3D újabb FPS játékon munkálkodik. A Chronos egy nem kevésbé akciódús alkotás lesz, melyben újfent az esztelen gyilok lesz a középpontban. Még mindig a Serious Sam-met akarnák lemásolni? Szerintem kár a küzdelemért. Mindegy, majd meglátjuk mi lesz belőle. Egyelőre semmi biztos infót nem tudunk arról, hogy mikor érkezik, vagy ilyesmi, de az első képeket megszemlélheted belőle itt.

Dungeon Siege Bonus Pack

2004.02.07 10:56

A GameSpot DLX oldalára az éjszaka alatt felkerült egy kis kiegészítés, a Dungeon Siege: Legends of Aranna-hoz. Ha ezt letöltöd, folytathatod a legutóbbi hivatalos add-onban véget ért kalandozásokat. Kis érdekesség, illetőleg lehet, hogy néhányatoknak nehezítés, a kieget csak Windows XP felhasználók használhatják... Ha érdekel, töltsd le innen.

'Napot...

2004.02.07 10:53

Üdv mindenkinek. Na, csak nem sikerült "reggelt"-tel indítani a napot :) Dehát mit lehet tenni. Elálmosítóak ezek a hosszúra nyúló péntek esték... Érdemes lett volna egyáltalán korábban kelni? Nos, lássuk csak. Nincs se S.T.A.L.K.E.R., se D3, se HL2 matéria. Aludhatnánk is tovább nem? :D Najó, azért nem csak róluk szól a világ. Még ebéd előtt akadt néhány apró finomság. Előbb azonban a vicc:

Az öreg ember beleharap az almába. Benne marad a felső fogsora. Beleharap még egyet és benne marad az alsó fogsora. Erre azt mondja: - Tudod mit: akkor edd meg egyedül!

[MOVIE] Sok kicsi...

2004.02.06 21:57

... az agyunkra megy :) Na azért nem ennyire durva a helyzet. Általában az IGN szokása, hogy sok pici animot dob egyszerre a netre. Most is így történt ez vala a Wars & Warriors: Joan of Arc című szerepjátékkal. A linkeket alant találhatjátok, csakúgy, mint a második jelöltünkét, amely egy folytatás; címe: Dark Fall II: Lights Out. A történet Parkerről, egy fiatal térképészről szól, aki egy Trewarthen nevű városka világítótornyának rejtélyeit próbálja megfejteni 50 realisztikus és titokzatos helyszínen. Megjelenési ideje őszre tehető, s mindössze 20 dollárba fog kerülni. Na de most a lényeg a 10 megás trailer! :)

 • Dark Fall II: Lights Out Trailer (10 MB)
 • Wars & Warriors: Joan of Arc Kisfilmek #1
 • Wars & Warriors: Joan of Arc Kisfilmek #2

 • Újabb kukacok

  2004.02.06 21:31

  A Voodoo Extreme szemfüles dolgozói felfigyeltek egy röpke fórumbejegyzésre, melyből kihámozhatunk némi új infót (mi már lassan egy hónapja beszámoltunk arról, hogy készül egy új játék a Team 17 berkein belül). Egészen pontosan azt, hogy nem RTS lesz, de bővebben majd e hónap végén kívánnak nyilatkozni. Az, hogy ősszel fog megjelenni, nem újdonság - nos lehet találgatni! :D

  Sokk-képp-ségg

  2004.02.06 21:18

  Jancsika somfordált a Nagyék kertjében, leskelődött ugyanis Juliska szobájának ablaka alatt... egyszer csak egy vaskos kezet érzett a bal vállán, s éppen ekkor vette őt észre a zuhanyozáshoz készülődő Juliska is... Na ezt a rövid, ám érzelemdús és zavart pillanatot sikerült alant megörökítenünk:

 • Afrika Korps vs Desert Rats
 • Battlefield Vietnam
 • Besieger
 • City in Danger
 • Conan: The Dark Axe
 • Crusader Kings
 • Dark Fall II: Lights Out
 • Everquest II
 • Fenimore Fillmore: The Westerner
 • Golden Land: Cold Heaven
 • Kreed
 • Judge Dredd
 • Lagsters
 • Painkiller
 • Sacred
 • Singles
 • The Sims 2
 • TOCA Race Driver 2
 • UEFA Euro 2004
 • Ultima X: Odyssey
 • Wars and Warriors: Joan of Arc

 • SC:PT muzsikák

  2004.02.06 17:40

  Az UbiSoft leszerződtette Lalo Schifrin-t, annak reményében, hogy legalább olyan ütős zenét varázsol a Splinter Cell: Pandora Tomorrow alá, amilyen grafikát nekik sikerült. A művész előélete garancia erre, hiszen ő szerezte a Mission Impossible muzsikáját is.

  City in Danger

  2004.02.06 17:33

  A Monte Cristo gondozásában készülget a City in Danger. Ez egy városépítős/menedzselős játék lesz (a'la SimCity). A különbség abban rejlik, hogy a munkaköri leírásunkban szerepel a védelem, különböző katasztrófáktól, támadásoktól. Az idő multával, pedig újabb és újabb hi-tech cuccokkal kell felszerelkeznünk, hiszen haladni kell a korral. Nincs is oly messze a ”polgármesterek ideje”, hiszen még az idei év 2. felében meg fog jelenni a gamma. Aki szeretne többet tudni róla, az itt nézelődjön.

  TOCA zúzás

  2004.02.06 16:06

  A Codemasters új infókkal látott el minket a TOCA Race Driver 2: The Ultimate Racing Simulator autótöréseivel kapcsolatban. A motor, amit külön erre a célra fejlesztettek ki, a lehető legrealisztikusabban modellezi le majd azt, ahogy egy-egy karambol során az ablakok betörnek, az ajtók kicsapódnak, vagy akár az egész kocsi fejre áll. Ezek nem sémára épülő roncsolódások, mivel mind a 35 kocsi teljesen egyedien esik szét. Mindezt persze akkor fogjuk igazán érezni, amikor tavasszal már mi magunk izzíthatjuk be a motorokat.

  [MOVIE] Pool Paradise

  2004.02.06 12:30

  Az Ignition Entertainment megosztotta a játékosokkal az első két videót, igen sajátos elképzelésű sportprogramjáról. Egyetlen igazán ütős tulajdonsága van, mégpedig a beleépített golyó fizika. Na, az tényleg eszméletlen! A progi PS2-es és PC-s verziója egyaránt áprilisban kerül a boltokba. Thanks John.

  UEFA Euro 2004

  2004.02.06 11:53

  Az Electronic Arts újabb focis programmal örvendezteti meg a nagyérdeműt. Bármi meglepő, ezúttal nem a FIFA sorozat legújabb epizódjáról van szó. a UEFA (Union of European Football Associations) nevével féljelzett alkotás PC-re, Xbox-ra, PS2-re, és GameCube-ra egyaránt idén nyáron érkezik. 51 európai nemzet közül választhatunk, mind még profibb kidolgozással lesz megáldva, mint valaha. Na, hisszük, ha látjuk :)

  0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

  Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

  Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd, hogy értesítéseket küldjünk, és cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a GTA VI-ot vagy a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)