Star Wars Battlefront

Star Wars Battlefront kép

A DICE-féle Star Wars: Battlefront az eredeti trilógia idejében játszódik, amikor a Lázadók és a Galaktikus birodalom seregei esnek egymásnak olyan jól ismert bolygókon, mint a Hoth, a Tatooine, az Endor és a filmekből kimaradt Sullust. Ahogyan a korábbi Battlefrontok esetében, úgy most is játszhatunk belső és külső nézetben, azonban kampányra nem érdemes számítani. Helyette egyedül és kooperatív módban, osztott képernyővel is végigjátszható offline küldetéseket és akár 40 játékost is támogató multis meccseket kapunk, ráadásul a harctereken a gyalogos katonák és a legendás karakterek (mint Darth Vader vagy Boba Fett) mellett már járművek is megjelennek. Beszélhetnénk még a Battlelog mellőzéséről, a LucasFilm archívumának felhasználásáról a fejlesztéshez, az új fegyverek választékáról vagy a Star Wars: Az ébredő Erő filmhez köthető ingyenes Battle of Jakku DLC-ről, de ti már ennyiből is érzitek az Erőben, hogy ezt bizony be kell szereznetek.

Elolvasom a tesztet

Star Wars Battlefront - játék közben láthatjuk az Outer Rim DLC-t (videó)

Hír | 2016.03.18 08:00

Az új hősök mellett a Star Wars Battlefront új fegyverei és helyszínei is bemutatkoznak az Outer Rim trailerében, ami végre játékmenetet mutat a DLC-ből.

Star Wars Battlefront - Jabba küldetéseit szintén ingyen kapjuk

Hír | 2016.03.09 16:47

Jabba palotájába csak az Outer Rim DLC vásárlói fognak tudni belépni, de a Hutt maffiózó megbízásait bárki ingyen teljesítheti majd.

Star Wars Battlefront - ma is kaptunk két pályát

Hír | 2016.03.08 12:43

Megérkezett a Star Wars Battlefront márciusi frissítése, ami mind a többjátékos módot, mind a Survivalt egy-egy új mappel bővíti.

Star Wars Battlefront - még Finn is a kampány mellett kardoskodik

Hír | 2016.03.03 12:40

A Star Wars: Az ébredő Erő sztárja is megpróbálja meggyőzni az EA-t, hogy márpedig szükség van a sztori módra.

Star Wars Battlefront - minden, amit az Outer Rim DLC-ről tudni kell

Hír | 2016.03.02 19:25

Az Electronic Arts leleplezte, pontosan mit kínál majd a Star Wars Battlefront első fizetős letölthető csomagja, és megerősítette, ki lesz a két új játszható karakter.

Star Wars Battlefront - ők lesznek az új hősök?

Hír | 2016.02.26 11:16

A rajongók alaposan megnézték az Outer Rim DLC első képét, és két ismerős alakot láttak rajta. Őket kapjuk hamarosan a Star Wars Battlefronthoz?

Star Wars Battlefront - az első kép és részletek az Outer Rim DLC-ről

Hír | 2016.02.24 13:29

Márciusban jön a Star Wars Battlefront első fizetős letölhető csomagja, az Outer Rim, melyhez ma legalább az első kép megérkezett.

Star Wars Battlefront - új pályát és Survival küldetést hoz a mai frissítés

Hír | 2016.02.23 12:18

Ma egy tartalmas frissítés érkezik a Star Wars Battlefronthoz, ami bővíti és balanszolja is a játékot.

Star Wars Battlefront - sikerült a közösségi küldetés, mindenki jutalmat kap

Hír | 2016.02.10 14:40

A Star Wars Battlefront játékosai több mint négymillió napi kihívást teljesítettek, amivel átlépték a Community Mission sikeréhez szükséges határt. Érdemes lesz a hétvégén játszani.

Star Wars Battlefront - ezért nem lesznek tartalmak az új filmekből

Hír | 2016.01.31 14:41

Azt már tudjuk egy ideje, hogy Az ébredő Erő felszerelései, szereplői és helyszínei nem fognak megjelenni a Battlefrontban. Már az is kiderült, hogy pontosan miért.

Star Wars Battlefront - nerfelik a hősöket, a hajóikat és a legerősebb fegyvert is

Hír | 2016.01.28 07:15

Bár a Star Wars Battlefront már több mint egy hónapja megjelent, a DICE csak most eszközölt több olyan egyensúlyi változtatást, amit már jó ideje követeltek a játékosok.

Star Wars Battlefront - a Halálcsillagra és Jabba palotájába is ellátogathatunk

Hír | 2016.01.26 19:02

Az Electronic Arts leleplezte, mikre számíthatunk még a jövőben a Star Wars Battlefront Season Pass kapcsán, valamint ingyenes nyalánkságok is érkeznek. Jön a Felhőváros, Jabba palotája és a Halálcsillag is!

Star Wars Battlefront - mit jelenthet Luke, Han Solo és egy tauntaun képe?

Hír | 2016.01.26 11:36

Az Electronic Arts ma bejelent valamit a Star Wars Battlefronttal kapcsolatban. Lehet, hogy tauntaunokon fogunk lovagolni?

Star Wars Battlefront - mit remélhetünk egy ingyenes DLC-től?

Hír | 2016.01.22 11:54

Idő előtt kiderült, hogy miket tartalmaz majd a Star Wars: Battlefront legújabb, ingyenesen letölthető DLC-je. Amit még csak be sem jelentettek.

Star Wars Battlefront teszt - névtelen hősök

Teszt | 2016.01.01 18:44

Nem csak J.J. Abrams, de a DICE is visszarepített minket a messzi-messzi galaxisba a Star Wars Battlefront segítségével.

Star Wars Battlefront - nem finomkodik az őszinte trailer

Hír | 2015.12.28 18:20

A Star Wars Battlefront erősen megosztja a rajongókat. A játék őszinte előzetese pedig nem rest odapirítani egy kicsit.

Star Wars Battlefront - az új filmből nem lesz extra tartalom

Hír | 2015.12.25 14:20

Ha valaki abban bízott, hogy Kylo Ren, vagy épp az új X-Wingek bekerülnek majd a Battlefrontba, annak most van egy szomorú hírünk.

Star Wars Battlefront - így fut 4K-ban, vizuálisan felpörgetve

Hír | 2015.12.11 07:42

Nem lett mindenki kedvenc játéka a Star Wars Battlefront, de valami elképesztő, hogy milyen szintű látványt lehet kicsikarni belőle. Persze egy kőkemény PC, és némi mod azért kell hozzá, de a végeredmény lenyűgöző.

Star Wars Battlefront - Boba Fett a legnépszerűbb, milliók hullottak el

Hír | 2015.12.09 14:38

Az EA kiadott egy új Star Wars Battlefront infografikát, melyről megtudhatjuk, hány rohamosztagost dobtak fejbe az Ewokok. Meg sok minden mást is.

Star Wars: Battlefront - megérkezett az ingyenes DLC

Hír | 2015.12.09 09:40

Miközben a Star Wars: Batlefronttal játszotok és számoljátok vissza a napokat a Star Wars: Az ébredő Erő premierjéig, ne feledjétek, hogy elérhetővé vált a két címet összekötő Battle of Jakku.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)