The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online kép

Az Elder Scrolls sorozat számtalan kiváló játékkal gazdagodott az elmúlt évek során, így nem is meglepő, hogy népes rajongótábort alakított ki magának a lenyűgöző történeteivel és mindig izgalmas játékmenetével. Az eddigi játékok egyike sem rendelkezett többjátékos móddal, így mindig csak magányosan hajthattuk végre hőstetteinket. Ezúttal azonban más a helyzet. A Zenimax Online Studiosnak köszönhetően, az MMO-k világába kalauzol el minket a széria. Az Elder Scrolls Online az eredeti játékok hangulatát ígéri, hatalmas nyílt világával, ám ezúttal számtalan rajongó társaságában. Természetesen, mivel MMO-ról van szó, lehetőségünk adódik a játékosok elleni harcra is, méghozzá epikus ütközetek közepette, ahol várakat és egész területeket ostromolhatunk meg, sőt még királyt is választhatunk a győztesek közül. Ezt a hatalmas PvP rendszert a Dark Age of Camelot mintájára készítették a fejlesztők, tehát itt is 3 frakciós felállásra számíthatunk. Ami még felkeltheti érdeklődésünket, az az a tény, hogy nincsenek választható szerverek. Mindenki egy realmon játszik és a játék rendszere automatán odahelyezi (arra a szerverre) a játékost, ahol barátai is játszanak. Az Elder Scrolls online küldetésrendszere hasonló a Guild Wars 2-ben látott dinamikus eseményekhez.


The Elder Scrolls Online: Greymoor

The Elder Scrolls Online: Greymoor kép

Már a negyedik nagy tartalmi bővítményénél jár a The Elder Scrolls Online. A Greymoornak hála felfedezhetjük Skyrim nyugati vidékét, miközben minden erőnkkel azon munkálkodunk, hogy megakadályozzuk egy vámpírlord világuralmi terveit. A kiegészítő legfontosabb játékmechanikai újdonsága az archeológiai bevezetése.

Elolvasom a tesztet

The Elder Scrolls Online: High Isle

The Elder Scrolls Online: High Isle kép

A High Isle a The Elder Scrolls Online hatodik nagy kiegészítője, amely kb. 30 órányi játékidőt, új helyszíneket és kalandokat, valamint egy Tales of Tribute nevű kártyajátékot tartalmaz.

Elolvasom a tesztet

The Elder Scrolls Online - Sophie Monk is azt akarja, hogy játssz

Hír | 2015.06.11 10:17

Az eddigi videók nem győztek meg arról, hogy a The Elder Scrolls Online a te játékod? Na majd egy páncélba öltöztetett modell, aki elmondja, milyen szuper dolgokat lehet Tamrielben csinálni.

The Elder Scrolls Online - törlik a lopott kulcsokkal aktivált játékokat

Hír | 2015.05.26 20:05

A Bethesda nekifekszik Tamriel tisztogatásának, a mai naptól deaktiválásra kerülnek azok a The Elder Scrolls Online termékkulcsok, amelyek nem teljesen legálisan kerültek a játékosokhoz.

The Elder Scrolls Online - nem kell CD kulcs a konzolos változathoz

Hír | 2015.05.15 13:17

A The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited magyar forgalmazója megerősítette, hogy nem lesz szükség CD kulcsra a játék konzolos verziójának aktiváláshoz.

The Elder Scrolls Online - ha játszottál a bétával, most ingyen visszatérhetsz

Hír | 2015.04.13 22:23

A The Elder Scrolls Online megváltozott, és nem csak abban más, hogy most már nincs havidíj. Aki valaha játszott vele, de nem vette meg, most újra tehet egy próbát.

The Elder Scrolls Online - búcsúzik az előfizetéses modell

Hír | 2015.03.17 14:42

Minden kalandozónak ünnepnap ez. Mától nem kell adót fizetni azért, hogy beléphess Tamriel földjére.

The Elder Scrolls Online - 20 GB-os patch jött

Hír | 2015.03.06 17:03

A The Elder Scrolls Online 6-os számú frissítését sokáig tart letölteni, cserébe viszont számos újdonságot kapunk.

The Elder Scrolls Online - jönnek a fizetős boostok

Hír | 2015.02.13 17:36

Hamarosan eltörlik a The Elder Scrolls Online kötelező havidíját, ezzel együtt pedig megnyílik az út a mikrotranzakciós lehetőségek és fizetett boostok előtt is.

The Elder Scrolls Online - free-to-play lesz az MMO?

Hír | 2015.01.01 11:38

A játékosok nem tudnak többé 90 napnál hosszabb előfizetést vásárolni, ami könnyedén lehet az ingyenesség felé tett első lépés is.

The Elder Scrolls Online - az elbocsátások nem lesznek hatással a játékra

Hír | 2014.09.04 08:01

A The Elder Scrolls Online-t fejlesztő Zenimax Online Studios leépítette a dolgozóinak egy részét, de a fejlesztők szerint nincs miért aggódnunk.

The Elder Scrolls Online - jutalmak járnak a hűségeseknek

Hír | 2014.08.25 10:02

Minél tovább vagy The Elder Scrolls Online előfizető, annál több in-game jutalom üti a markodat. Akkor is, ha szünetet tartottál.

A legsikeresebb MMO-k

Hír | 2014.07.19 13:31

A Superdata beszámolója szerint a The Elder Scrolls Online játékosok száma nem éri el az egymilliót, az MMO-k trónján pedig továbbra is a World of Warcraft csücsül.

The Elder Scrolls Online teszt 3. rész - most már értékeljük!

Teszt | 2014.07.18 16:00

Elérkezett az idő, hogy számot adjunk a The Elder Scrolls Online minőségéről és egyúttal lezárjuk a tesztsorozatunkat.

The Elder Scrolls Online - már elérhető a Steamen!

Hír | 2014.07.18 10:19

A Bethesda bejelentette, hogy a The Elder Scrolls Online mostantól elérhető a Steamen. Megnéztük. Tényleg.

The Elder Scrolls Online - hogyan leszel csinosabb a harmadik bővítéstől?

Hír | 2014.07.10 17:57

Kaptunk egy új trailert a ZeniMax MMO-jából, melyben bemutatták az augusztusban várható új tartalmakat.

The Elder Scrolls Online teszt 2. rész - egy újabb hónap baktatás

Teszt | 2014.06.03 19:38

A kezdeti nehézségeken és kalandokon túllendülve folytatjuk Tamriel felfedezését, egyre jobban belemerülünk a The Elder Scrolls Online rejtelmeibe.

The Elder Scrolls Online - nem garantált az idei next-gen megjelenés

Hír | 2014.05.28 08:38

Miután a nyári megjelenést az év végére halasztották, a Bethesda még mindig nem biztos benne, hogy időben elkészülnek a konzolos változattal.

The Elder Scrolls Online - mit tartogat a jövő?

Hír | 2014.05.12 21:50

Kíváncsiak vagytok, hogy mi vár a Zenimax online szerepjátékának kalandoraira? A rendező, Matt Firor most elmeséli nektek.

The Elder Scrolls Online - tényleg késik, de a PC-sek jól járnak

Hír | 2014.05.08 16:40

A Bethesda megerősítette, hogy a The Elder Scrolls Online PlayStation 4-es és Xbox One-os változata késni fog, és azt is tudjuk, hogy miért. A PC-sek és Mac-esek kárpótlást kapnak.

The Elder Scrolls Online - fél évet csúszik Xbox One-on és PlayStation 4-en?

Hír | 2014.05.08 11:15

A TESO hivatalos oldalán a gyakran ismételt kérdések között a Bethesda azt írta, hogy még körülbelül hat hónapot csúszik majd a jelenlegi generációs megjelenés.

The Elder Scrolls Online - spiclik kerestetnek

Hír | 2014.04.30 19:58

A fejlesztő Zenimax arra kéri játékosait, segítsen nekik elkapni azokat, akik aranyat árulnak a játékban.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)