Rainbow Six: Siege

Rainbow Six: Siege kép

A Ubisoft multiplayer taktikai akciójátéka, melyben terrorelhárítók csapatai esnek egymásnak. A Ubisoft Rainbow Six: Patriots néven szerette volna folytatni a népszerű szériát, ám saját bevallásuk szerint a koncepció nem nyerte el a játékosok tetszését, ezért változtattak a recepten és így született meg a Rainbow Six: Siege ötlete. Ebben a franchise eddigi részeihez hasonlóan ismét egy magasan képzett csapat tagjaként kell helytállnunk a küldetések során, viszont nagyobb hangsúlyt kapott a multiplayer és a pályák rombolhatósága, mint eddig bármikor. A pozitív végeredményhez - például egy túsz kiszabadításához - elengedhetetlen a csapatmunka, viszont a Ubisoft nem szúr ki azokkal sem, akik nem kedvelik az online élményeket, hiszen nekik szól a Rainbow Six: Siege egyjátékos kihívásokat tartalmazó része.

Elolvasom a tesztet

Rainbow Six: Siege - már arra is gondoltak, hogy kiveszik a Friendly Fire-t

Hír | 2017.08.18 15:37

A team killing egyre nagyobb probléma a Rainbow Six: Siege meccsekben, a fejlesztők pedig minden erejükkel azon vannak, hogy megfékezzék az ámokfutókat, de nagyon radikális lépéseket egyelőre nem akarnak tenni.

Rainbow Six: Siege - saját előzetest kapott az új pálya

Hír | 2017.08.16 19:38

Az operátorok mellé egy vadonatúj térkép is érkezik, ami egy elhagyatott vidámparkba kalauzolja el a játékosokat.

Rainbow Six: Siege - kiszivárgott mindhárom új operátor

Hír | 2017.08.15 10:30

Ela, Lesion és Ying érkeznek majd az Operation Blood Orchiddal, és azt is tudjuk, milyen eszközöket kapnak.

Rainbow Six Siege - újabb teaseren az új operátor, kiderült, mikor rajtol a következő szezon

Hír | 2017.08.11 18:03

Már csak két hét van hátra a Rainbow Six Siege Pro League döntőjéig, ahol leleplezik majd a következő évad újdonságait, de a Ubisoft addig is bőszen csöpögteti az információt az arra kiéhezett rajongóknak.

Rainbow Six: Siege - napokon belül bejelenthetik az újdonságokat

Hír | 2017.08.10 21:07

A Ubisoft elkezdte tease-elni a hong kongi pályát és a lengyel operátort, melyek egyaránt augusztus végén, a következő szezon indulásakor érkeznek. Lesz még más is.

Rainbow Six: Siege - dedikált szerverekre költözik minden, kapunk pár ajándékot

Hír | 2017.08.09 08:38

Ma jelenik meg a Rainbow Six: Siege 2.2.2-es frissítése, ami javít az online csatlakozáson, az ablakon beugrás animációján, és ajándékkal jutalmazza azokat, akik az elmúlt szezonban játszottak.

Rainbow Six: Siege - óriási lesz a következő PC-s patch

Hír | 2017.08.06 18:44

Az Operation Healthet megkoronázó frissítés akkora, mint egy teljes játék, de nagyon fontos dolgokat tartalmaz majd.

Rainbow Six: Siege - 20 millióan játsszák

Hír | 2017.08.06 09:45

Hibái ellenére is egyre több játékost vonz a Rainbow Six: Siege.

Rainbow Six Siege - ő lehet az egyik lengyel operátor?

Hír | 2017.07.29 10:40

A Rainbow Six Siege egyik játékosa azt állítja, már látta a taktikai lövölde egyik lengyel játszható karakterét, sőt, két, állítólag róla készült képet is megosztott a közösséggel.

Rainbow Six Siege - átdolgozzák, optimalizálják az összes pályát

Hír | 2017.07.28 17:15

A Rainbow Six: Siege rengeteget javult a megjelenés óta, de még bőven van hová fejlődnie. Szerencsére ezzel a Ubisoft is tisztában van.

Rainbow Six Siege - már minden platformon bontogathatjuk az Alpha Packeket

Hír | 2017.07.27 17:19

A tesztszerveren majdnem két hónapja feltűnő loot csomagok megérkeztek mindenhol a Rainbow Six Siege éles változatába is, így már itt is elkezdhetjük gyűjteni a kozmetikai cuccokat.

Nem találjátok ki, ki lehet a Rainbow Six film főszereplője

Hír | 2017.07.13 12:47

A Transformers franchise írószobájának vezetője gondoskodik majd róla, hogy adaptáció születhessen Tom Clancy népszerű művéből, a Rainbow Sixből, amelynek élére ráadásul már ki is néztek egy mostanában felkapott színészt.

Rainbow Six: Siege - holnap megjavul Hibana kütyüje

Hír | 2017.07.10 19:06

Nagyobb frissítés érkezik holnap a Rainbow Six: Siege-hez, ami megalapozza a terepet az Alpha Packek rendszerének, javítja Hibana robbanólövedékeit, és megakadályozza a spawn killt a Kanalon.

Rainbow Six Siege - a hitboxok mellett Glaz sebzése is csökken

Hír | 2017.06.05 20:30

Befutott a Rainbow Six: Siege 2.1.1-es frissítésének összefoglalója, amiből kiderül, hogy több operátor átalakítása mellett néhány pályába is belenyúlnak.

Rainbow Six: Siege - végre átalakítják a hitboxokat

Hír | 2017.06.02 20:50

A Rainbow Six: Siege rajongók régóta rágják már a Ubisoft fülét, hogy kezdjenek valamit a hitboxokkal, amelyek néhány operátort teljesen játszhatatlanná tesznek, a fejlesztők pedig végre kitalálták, hogyan kezdjenek neki a dolognak.

Rainbow Six Siege - ide is megjöttek a loot dobozok, így tudod őket megszerezni

Hír | 2017.06.02 16:21

Bemutatkoztak a Rainbow Six Siege loot dobozainak számító Alpha Packek, amiket közvetlenül valódi pénzzel nem tudsz megvenni, de legalább a vereségekkel is közelebb kerülsz hozzájuk.

Rainbow Six: Siege - ilyen javításokat kapunk az új operátorok helyett

Hír | 2017.05.22 09:07

A Ubisoft részletesen mesélt arról, pontosan milyen tartalomra és újításokra számíthatunk a következő szezonban.

Rainbow Six: Siege - augusztusig se új pálya, se új operátor nem jön

Hír | 2017.05.11 18:35

Átalakította terveit a Ubisoft a Rainbow Six: Siege második évét illetően. A lengyeleket két külön szezonban kapjuk majd meg, de most csak javítások érkeznek.

Rainbow Six: Siege, FIFA 17, Mortal Kombat XL és egyéb versenyek várnak a következő GameNighton!

Hír | 2017.04.20 19:15

Áprilisban sem hagyunk titeket GameNight nélkül - visszatér számos PC-s és konzolos játék, köztük a Rainbow Six: Siege és a FIFA 17! Értékes ajándékokra, finom italokra, mókára és kacagásra számíthattok most is!

Rainbow Six Siege - méretes patch jön, három karaktert is balanszolnak

Hír | 2017.04.19 17:22

Elméletileg a cikk írásának perceiben már minden platformon élesedett a Rainbow Six Siege 2.1.3-as frissítése, ami rengeteg hibajavítás mellett több operátort is helyretesz a játék erőegyensúlyában.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)