The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online kép

Az Elder Scrolls sorozat számtalan kiváló játékkal gazdagodott az elmúlt évek során, így nem is meglepő, hogy népes rajongótábort alakított ki magának a lenyűgöző történeteivel és mindig izgalmas játékmenetével. Az eddigi játékok egyike sem rendelkezett többjátékos móddal, így mindig csak magányosan hajthattuk végre hőstetteinket. Ezúttal azonban más a helyzet. A Zenimax Online Studiosnak köszönhetően, az MMO-k világába kalauzol el minket a széria. Az Elder Scrolls Online az eredeti játékok hangulatát ígéri, hatalmas nyílt világával, ám ezúttal számtalan rajongó társaságában. Természetesen, mivel MMO-ról van szó, lehetőségünk adódik a játékosok elleni harcra is, méghozzá epikus ütközetek közepette, ahol várakat és egész területeket ostromolhatunk meg, sőt még királyt is választhatunk a győztesek közül. Ezt a hatalmas PvP rendszert a Dark Age of Camelot mintájára készítették a fejlesztők, tehát itt is 3 frakciós felállásra számíthatunk. Ami még felkeltheti érdeklődésünket, az az a tény, hogy nincsenek választható szerverek. Mindenki egy realmon játszik és a játék rendszere automatán odahelyezi (arra a szerverre) a játékost, ahol barátai is játszanak. Az Elder Scrolls online küldetésrendszere hasonló a Guild Wars 2-ben látott dinamikus eseményekhez.


The Elder Scrolls Online: Greymoor

The Elder Scrolls Online: Greymoor kép

Már a negyedik nagy tartalmi bővítményénél jár a The Elder Scrolls Online. A Greymoornak hála felfedezhetjük Skyrim nyugati vidékét, miközben minden erőnkkel azon munkálkodunk, hogy megakadályozzuk egy vámpírlord világuralmi terveit. A kiegészítő legfontosabb játékmechanikai újdonsága az archeológiai bevezetése.

Elolvasom a tesztet

The Elder Scrolls Online: High Isle

The Elder Scrolls Online: High Isle kép

A High Isle a The Elder Scrolls Online hatodik nagy kiegészítője, amely kb. 30 órányi játékidőt, új helyszíneket és kalandokat, valamint egy Tales of Tribute nevű kártyajátékot tartalmaz.

Elolvasom a tesztet

Havidíjas lesz a The Elder Scrolls Online

Hír | 2013.08.21 11:30

Reménykedtünk abban, hogy a klasszikus, mondhatni régimódi havidíjas rendszert már senki nem fogja alkalmazni, de a Zenimax még nem gondolja, hogy lenne jobb módja egy MMO életben tartásának.

The Elder Scrolls Online - tűzről pattant menyecske

Hír | 2013.08.20 19:00

Egy rövidke kis trailer videóban bemutatásra került a Flame Atronach, egy tüzes démon, ami még okozhat nekünk fejfájást a jövőben.

The Elder Scrolls Online - rengeteg DLC jön a megjelenés után

Hír | 2013.08.14 07:40

Más MMO-knál ezt tartalmi frissítésnek szokás hívni, de a Bethesda úgy döntött, a sokkal divatosabb DLC szócskát használja, és megígérte, hogy sok lesz belőle.

The Elder Scrolls Online - az első hivatalos játékmenet

Hír | 2013.08.05 09:20

A QuakeCon 2013-on sor került a The Elder Scrolls Online hivatalos leleplezésére, most pedig a teljes, fél órás prezentációt megtekinthetitek nálunk. Nem néz ki rosszul...

Elder Scrolls Online - nem egy internetes Skyrim

Hír | 2013.07.18 11:40

Azt már hosszú ideje tudjuk, hogy az Elder Scrolls tartósan bevackolja magát a cybertérbe és most vethetünk egy pillantást arra is, hogy hogyan teszi mindezt.

The Elder Scrolls Online - szakít az eddigi hagyományokkal?

Hír | 2013.07.16 15:40

A fejlesztő Zenimax volt oly jó, és egy rajongói kérdezz-felelekben összegyűjtötte a fontosabb infókat a dungeonokról, ezek következnek most.

The Elder Scrolls Online - egy platform, egy szerver

Hír | 2013.06.28 18:32

A The Elder Scrolls Online-ban nem lesz támogatott a cross-platform játék. Minden verzió egy-egy saját szervert kap, de ezeken hogy is zajlik majd az élet?

E3 2013 - megoszt minket az The Elder Scrolls Online

Hír | 2013.06.12 01:10

Korábban volt szó róla, hogy a The Elder Scrolls Online játékosok egy szép nagy családban, platformtól függetlenül, együtt játszhatnak majd. Szép álom.

E3 2013 - The Elder Scrolls Online PS exkluzív béta

Hír | 2013.06.11 06:15

A Bethesda játéka is szerepet kapott a Sony E3-as konferenciáján. "Egy új hajnal közeleg..."

The Elder Scrolls Online - a sajtkészítés mestersége

Hír | 2013.05.18 11:06

Tamriel földjein barangolva számos lehetőségünk lesz önmagunk fejlesztésére, illetve a küldetések teljesítése után megérdemelt kikapcsolódásra.

The Elder Scrolls Online - kiszivárgott játékmenet

Hír | 2013.04.15 10:15

Egy húsz perces gameplay videó került fel a végtelen internetre, ami a The Elder Scrolls Online-ból lett kilopva. Nézzétek, amíg még lehet!

Bethesda: nagy bejelentésekre számíthatunk

Hír | 2013.04.10 16:10

A Bethesda alelnöke szerint hamarosan új bejelentés nyűgöz majd le minket, már nem is kell olyan sokat aludni. Miről lehet szó?

The Elder Scrolls Online - nem csak egy MMO a sok közül

Hír | 2013.03.25 12:09

A The Elder Scrolls Online kiemelkedő lesz majd a zsúfolt MMO-piac színterén, legalábbis ezt állítja a játék vezető fejlesztője, Matt Firor.

The Elder Scrolls Online - játszható a PAX Easten

Hír | 2013.03.19 08:13

A Bethesda a The Elder Scrolls MMO-val való terhessége olyan előrehaladott állapotban van, hogy a kicsike már a hétvégén kidugja a fejét.

The Elder Scrolls Online - hamarosan kezdődik a béta

Hír | 2013.03.02 19:00

A Bethesda MMORPG címe sokakat érdekel és már nincs is messze az igazság pillanata: a hónap végén a jelentkezők egy része már megkapja a behívót.

The Elder Scrolls Online - Cinematic trailer és zárt béta jelentkezés

Hír | 2013.01.22 19:45

A Bethesda új MMORPG-je a fejlesztésének következő fázisába lépett, hiszen mától lehet jelentkezni a játék zárt béta tesztjére. Ennek örömére még egy videóval is megleptek minket az alkotók.

The Elder Scrolls Online - A frakciók összecsapnak

Hír | 2013.01.19 16:50

Teljes erőbedobással készül a háttérben az Elder Scrolls MMO, most éppen a játék ellenségeskedő frakcióit mutatják be nekünk egy fejlesztői napló keretében.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)