The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online kép

Az Elder Scrolls sorozat számtalan kiváló játékkal gazdagodott az elmúlt évek során, így nem is meglepő, hogy népes rajongótábort alakított ki magának a lenyűgöző történeteivel és mindig izgalmas játékmenetével. Az eddigi játékok egyike sem rendelkezett többjátékos móddal, így mindig csak magányosan hajthattuk végre hőstetteinket. Ezúttal azonban más a helyzet. A Zenimax Online Studiosnak köszönhetően, az MMO-k világába kalauzol el minket a széria. Az Elder Scrolls Online az eredeti játékok hangulatát ígéri, hatalmas nyílt világával, ám ezúttal számtalan rajongó társaságában. Természetesen, mivel MMO-ról van szó, lehetőségünk adódik a játékosok elleni harcra is, méghozzá epikus ütközetek közepette, ahol várakat és egész területeket ostromolhatunk meg, sőt még királyt is választhatunk a győztesek közül. Ezt a hatalmas PvP rendszert a Dark Age of Camelot mintájára készítették a fejlesztők, tehát itt is 3 frakciós felállásra számíthatunk. Ami még felkeltheti érdeklődésünket, az az a tény, hogy nincsenek választható szerverek. Mindenki egy realmon játszik és a játék rendszere automatán odahelyezi (arra a szerverre) a játékost, ahol barátai is játszanak. Az Elder Scrolls online küldetésrendszere hasonló a Guild Wars 2-ben látott dinamikus eseményekhez.


The Elder Scrolls Online: Greymoor

The Elder Scrolls Online: Greymoor kép

Már a negyedik nagy tartalmi bővítményénél jár a The Elder Scrolls Online. A Greymoornak hála felfedezhetjük Skyrim nyugati vidékét, miközben minden erőnkkel azon munkálkodunk, hogy megakadályozzuk egy vámpírlord világuralmi terveit. A kiegészítő legfontosabb játékmechanikai újdonsága az archeológiai bevezetése.

Elolvasom a tesztet

The Elder Scrolls Online: High Isle

The Elder Scrolls Online: High Isle kép

A High Isle a The Elder Scrolls Online hatodik nagy kiegészítője, amely kb. 30 órányi játékidőt, új helyszíneket és kalandokat, valamint egy Tales of Tribute nevű kártyajátékot tartalmaz.

Elolvasom a tesztet

The Elder Scrolls Online - már Oculus Rifttel is

Hír | 2014.02.10 17:34

Ugyan sem a Bethesda, sem Carmack-ék nem dolgoztak az ügyön, egy lelkes rajongónak köszönhetően a VR szemüveg sem akadály a TESO-nak.

The Elder Scrolls Online béta teszt - gyere velem, TESO!

Hír | 2014.02.07 16:00

A Bethesda a World of Warcraft trónfosztására készül a The Elder Scrolls Online-nal, azonban a béta alapján nem lesz könnyű dolga. Mocsy, mazur és Gyu beszámolója jön.

The Elder Scrolls Online - újabb adag béta meghívó jött

Hír | 2014.02.05 08:33

Nincs még meghívód a zárt bétára? Ne aggódj, jött egy újabb adag a Bethesda jóvoltából, úgyhogy ideje megnézni a spam mappádat is.

The Elder Scrolls Online - az Imperial Edition kicsomagolva (videó)

Hír | 2014.02.01 14:00

Bár a játék még nincs kész, a gyűjtői kiadás minden más tartalmát már elkezdték gyártani. Most egy videón nézhetitek meg a csomag kibontását.

The Elder Scrolls Online - egyszerű, de szép az új borító

Hír | 2014.01.31 12:39

A The Elder Scrolls most bemutatott dobozképeire is érvényes az általános szabály, miszerint ha egyet láttál, mindet láttad.

The Elder Scrolls Online - rendeld elő, Assassin's Creedet kapsz ajándékba

Hír | 2014.01.30 15:40

A The Elder Scrolls Online gyűjtői változatát érdemes lesz Uplay-en keresztül rendelni, mert így egy játék áráért akár kettő is a miénk lehet, nem beszélve a számos DLC-ről.

The Elder Scrolls Online - Imperial Edition bejelentve, itt a pontos tartalom

Hír | 2014.01.29 17:00

Reggel kiszivárgott, mostanra hivatalosan is bejelentették: a Bethesda MMO-jának gyűjtői kiadása kétféle változatban lesz kapható, de mindkettő zsúfolásig van jóságokkal.

The Elder Scrolls Online - így nézne ki az Imperial Edition?

Hír | 2014.01.29 09:20

Az Amazonra felkerült egy kép a TESO PS4-es gyűjtőijéről. Gyönyörű, fullos, de egyelőre nem hivatalos.

The Elder Scrolls Online - nem kell hozzá PlayStation Plus

Hír | 2014.01.28 17:49

Az Xbox 360-nál is látott gyakorlatot követve a Sony a PlayStation 4-en is előfizetéshez kötötte az online játékot, de azért különös esetekben hajlandó kivételt tenni.

The Elder Scrolls Online - igazi sztárok a mikrofon mögött

Hír | 2014.01.23 20:20

Olyan elismert színészek fognak ismerősként ránk köszönni a játékban, mint Kate Beckinsale vagy Alfred Molina, de a Monty Pythonos John Cleese-t is felkérték egy szerepre.

The Elder Scrolls Online - miért nem lesz bukás?

Hír | 2014.01.09 22:00

A Pathfinder Online fejlesztésének vezetője arra a felvetésre reagált, hogy a Zenimax MMO-ja a 2014-es év legnagyobb bukása lehet, főleg azért, mert előfizetéses modellel indul majd.

The Elder Scrolls Online - új infók Cyrodiilről, a PvP-ről, sok másról

Hír | 2013.12.24 08:00

Egy kérdezz-felelek során rengeteg nem elhanyagolható információt tudhattunk meg a The Elder Scrolls Online-ról.

The Elder Scrolls Online - áprilisban indulunk

Hír | 2013.12.11 16:50

A várakozás ideje lassan véget ér. Jövő év tavaszán megjelenik végre az MMO, amiben barátainkkal együtt utazhatjuk be az Elder Scrolls világát.

The Elder Scrolls Online - az légy, ami akarsz (videó)

Hír | 2013.12.04 09:20

A jelenleg béta fázisban járó MMORPG-ről szép lassan érkeznek az újabb infók. Most épp a fejlődési rendszer és annak részletei vannak terítéken.

The Elder Scrolls Online - íme a játék részletes térképe

Hír | 2013.11.21 16:40

Végre bebarangolhatjuk a The Elder Scrolls Online területeit, habár még nem a játékban, de az sincs már olyan messze.

The Elder Scrolls Online - a te karaktered, a te játékod

Hír | 2013.10.18 09:00

A Bethesda kiadott egy trailert, ami bemutatja az igen részletesnek ígérkező rendszert, melyben a karaktereinket szabhatjuk testre.

The Elder Scrolls Online - szegény orkokra figyeljen már valaki

Hír | 2013.09.25 17:50

A Zenimax Online Studios többek között az orkokról beszélt, akiknek több céljuk van már annál, hogy rondák.

The Elder Scrolls Online - mágia nélkül is játszható

Hír | 2013.08.28 07:20

Aki a hagyományos, „odamegyek, leverem” típusú harcot kedveli, annak nem kell feltétlenül megtanulnia, mire jó a Wingardium Leviosa.

The Elder Scrolls Online - küzdenek, hogy ne kelljen érte kétszer fizetni

Hír | 2013.08.27 18:20

A Bethesda nem tágít az előfizetéses modell használatától, de nem szeretnék, hogy az Xbox One felhasználók duplán fizessenek.

The Elder Scrolls Online - mikrotranzakció is lesz

Hír | 2013.08.23 19:40

Bár minden szükséges tartalmat el lehet érni anélkül, hogy a havidíjon felül kellene fizetnünk, bizonyos extrákat csak plusz befektetéssel oldhatunk fel.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)